Så här tittar du på OnePlus 7-startevenemanget LIVE på PC och smartphone

0
52
Så här tittar du på OnePlus 7-startevenemanget LIVE på PC och smartphone
Så här tittar du på OnePlus 7-startevenemanget LIVE på PC och smartphone

Vi vet alla mycket väl att nu efter massor av rykten och spekulationer, nu äntligen i dag, den välkända kinesiska smartphonetillverkaren, naturligtvis, kommer OnePlus att lansera den helt nya serien av OnePlus 7, som återigen är redo att ge sitt slag mot smartphonemarknaden med dess mördande specifikation och konkurrenskraftiga pris. Men bortsett från alla dessa saker i år tyder allt tydligt på en överraskning, och varför det inte skulle vara det, eftersom den välkända kinesiska flaggskeppstillverkaren OnePlus för första gången skulle presentera två olika enheter under samma evenemang.

Så här tittar du på OnePlus 7-startevenemanget LIVE på PC och smartphone

Efter massor av rykten och spekulationer, nu äntligen idag, kommer naturligtvis den välkända kinesiska smartphonetillverkaren OnePlus att lansera den helt nya serien av OnePlus 7, som återigen är redo att ge sitt slag mot smartphonemarknaden med sin mördande specifikation och konkurrenskraftigt pris.

Men bortsett från alla dessa saker i år tyder allt tydligt på en överraskning, och varför det inte skulle vara det, eftersom den välkända kinesiska flaggskeppstillverkaren OnePlus för första gången skulle presentera två olika enheter under samma evenemang.

Ja, vi pratar om ingen mindre än de helt nya OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro, som vi redan har lärt oss mycket information om, därför bör vi tacka ryktena och läckorna som har dykt upp under veckorna.

Men nu är faktum att läckorna inte längre spelar någon roll, eftersom de nya modellerna av märket, naturligtvis, OnePlus 7 och OnePlus Pro är nästan här, och om bara några timmar kommer den välkända kinesiska flaggskeppstillverkaren, OnePlus helt enkelt klargöra alla våra tvivel om dessa modeller.

Men nu tänker många av er att hur kan vi följa liveevenemanget från var som helst i världen? Så om du är orolig för den här frågan, oroa dig inte, eftersom vi alla vet mycket väl att OnePlus gör sin presentation live på internet varje år, därför kommer det att vara möjligt att titta på livepresentationsevenemanget som hålls av brunnen -känd kinesisk smartphonetillverkare OnePlus. Så, nu utan att slösa mycket tid, låt oss komma igång och helt enkelt utforska hela den enkla handledningen som vi har nämnt nedan.

Så här tittar du på lanseringen av OnePlus 7-serien live

“Go Beyond Speed” är namnet med vilket den välkända kinesiska smartphonetillverkaren OnePlus dubbar detta evenemang, där företaget lovar att tillkännage en ny familj av smartphones som ingen annan har sett i sin katalog.

Därför kommer det för första gången dessutom att genomföras samtidigt i tre olika delar av världen, och här är de, New York (USA), London (UK) och Bangalore (IN).

Presentationen börjar klockan 20:15 IST idag och varumärket uppmuntrar oss att ta del av de senaste nyheterna via sin officiella hemsida eller genom deras profiler på olika sociala nätverk. Däremot kan vi se live- och onlinepresentationsevenemanget på YouTube streaming från vilken enhet som helst och var som helst i världen.

I grund och botten, vad du behöver göra för att se liveevenemanget i OnePlus 7-serien, börja helt enkelt strömma videorna som vi har nämnt ovan eller klicka helt enkelt här för att se liveevenemanget på din bärbara dator, PC, dator, smartphone och surfplatta.

Så, vad tycker du om detta? Dela helt enkelt alla dina åsikter och tankar i kommentarsfältet nedan. Och om du gillade det här inlägget, glöm inte att dela det här inlägget med dina vänner och familj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here