Var snabb och klok: Apples iPad Pro 2022 får en stor prissänkning på $130

0
9
NextPit Apple iPad Pro 11 2022 Front 01
© NextPit

Om du inte har köpt eller uppgraderat till den senaste Apple iPad Pro för att du väntar på att det bästa ska ske, då har ditt tålamod verkligen lönat sig. Apple erbjuder nu en jätterabatt på iPad Pro 12,9-tums 2022-modellen. Detta översätts till en sällsynt $130 besparing och även att sätta surfplattan till sitt lägsta pris hittills.

Affären är specifikt tillgänglig för Apples icke-cellulära 12,9-tums iPad Pro 2022 som kommer med 256 GB lagringskonfiguration och i grå färg. Normalt handlar det om 1 199 $ och premiumskivan sjunker till 1 069 $ eller 11 procent rabatt. Samtidigt är det första gången Apple har sänkt iPaden till den här nivån otroligt.

Varför du inte kommer ångra att du köpte Apple iPad Pro 2022

Den senaste och mest kapabla Apple iPad Pro hittills är ett rekommenderat köp för den som letar efter en seriös kraftfull surfplatta. Allt vi hade var mycket beröm och ett mycket litet betänkligheter när vi granskade iPad Pro 2022.

Till att börja med har skivan en snabb 12,9-tums min-LED-skärm och ger upp till 1600 nits ljusstyrka, vilket är bäst för de andra dyra alternativen. Det är också en av de snyggaste Apple iPads som någonsin gjorts. Detta tack vare det aluminiumtillverkade chassit och bakpanelen.

iPad Pro (2022) baksida

iPad Pro (2022) baksida / © NextPit

Debuterade specifikt med denna modell är förmågan för Apple Pencil-pennan att lägga till en svävningseffekt när du skriver eller skissar på den breda skärmen. Dessutom körs den på iPadOS 16 som möjliggör äkta multitasking på Apples surfplattor via Stage Manager. Det finns till och med en högupplöst dubbelkameramodul på baksidan som spelar in 4K-videor och en 12MP selfiesensor med ultravid vy.

Alla uppgifter hanteras snabbt av den kraftfulla M2-processorn, som även Apples bärbara MacBook-datorer förlitar sig på. Apples anpassade chip ger också bra batteritid och stöds av en snabbladdningsfunktion som använder USB-C 4.0-porten.

Du kanske vill kolla in affären direkt, eftersom Apple är känt för att ha värdig försäljning som denna under en kort period. Dessutom, planerar du att skaffa en iPad eller iPad Pro i år? Och vad är dina tankar om den här affären?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here