Xiaomi 13 Ultra: 2023 flaggskepp lanseras i 13-årsjubileumsevenemanget!

0
31
xiaomi 13 ultra läcka 01
© SPinfoJP / redigera av NextPit

Xiaomi 13 Ultra kommer förmodligen att bli det ultimata Xiaomi-flaggskeppet i år. Följaktligen är det allmänna intresset stort och antalet rykten kan lätt konkurrera med Samsung och Apple. För närvarande sägs det att Xiaomi 13 Ultra kommer att presenteras officiellt vid det kommande 13-årsjubileumsevenemanget. Det finns också möjliga datum redan.

När blir Xiaomi 13 Ultra officiell?

Även om Antoine redan jämfört Samsung Galaxy S23 Ultra med Xiaomi 13 Pro, är den sista duellen med Xiaomi 13 Ultra fortfarande att komma. Det kameraflaggskeppet har matat ryktesbruket i några veckor och verkar nu ha fått ett mycket troligt lanseringsdatum. Enligt en ganska känd tipsare som heter “Kartikey Singh“, bara företagets 13-årsjubileumsevenemang kommer i fråga för det.

Som en historisk notering grundades Xiaomi den 6 april 2010 av den tillförordnade vd:n Lei Jung. Den 6 april 2023 är en torsdag och kan vara ett bra val för det första tillkännagivandet av Xiaomi 13 Ultra.

  • Missa inte: Vilken är den bästa Xiaomi-modellen 2023?

Som komplement till data finns “James D, Wong”, som vill se själva lanseringseventet den 11 april, med en försäljningslansering den 15 april. Det finns dock också en första teaserposter på Internet, som pekar mot den 17 april som ett eventuellt lanseringsevenemang. Det gick inte att verifiera affischens äkthet, även om den ser ganska äkta ut, men den kunde lätt ha förfalskats med lite Photoshop-skicklighet.

Xiaomi 13 Ultra Leak

Ser vi en möjlig teaser för lanseringsevenemanget Xiaomi 13 Ultra här? / © SPinfoJP / redigera av NextPit.

Idag drev läckaren Singh ryktesbruket ytterligare och sa att distributionen av flaggskeppssmarttelefonen till kinesiska återförsäljare redan har börjat. I slutändan har vi i princip inget annat val än att konstatera att vi relativt säkert kommer att få Xiaomi 13 Ultra officiellt avtäckt i mitten av april. De första bildläckorna visar en ganska stor och cirkulär kamerauppsättning, liknande Oppo Find X6 Pro. Den övre tredjedelen av hela ryggen ska verka homogen och nästan naturligt växt ut ur höljet.

Xiaomi 13 Ultra Leak

Läckta renderingar av Xiaomi 13 Ultra, som ska vara 90% sanna. / © SPinfoJP / redigera av NextPit

En global lansering – med undantag för USA, som vanligt – väntas i maj. Xiaomi 13 Ultra kommer med Snapdragon 8 Gen 2 och, för första gången, en USB Type-C-port med version 3.0. Det kan sänka laddningshastigheten, eller snarare maxeffekten till 90 watt.

Vad tycker du om den möjliga designen av Xiaomi 13 Ultra? Vad är maxpriset för kamerans flaggskepp i dina ögon? Skriv gärna dina idéer till oss i kommentarsfältet.

Källa:
Kartikey Singh

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here