10 bästa Time-Lapse-appar för Android

0
159
Bästa Time-Lapse-appar för Android 2019
Bästa Time-Lapse-appar för Android 2019

Vi känner alla mycket väl till möjligheter och möjligheter hos techjätten Googles välkända och mest använda mobiloperativsystem, jag pratar förstås om ingen mindre än Android. Därför kommer vi idag i den här artikeln att presentera er alla en fantastisk lista där vi kommer att visa er 10 fantastiska tidsfördrivna appar för Android 2019. Så, utan att slösa mycket tid, kom bara igång och utforska listan.

10 bästa Time-Lapse-appar för Android 2019

Vi vet alla mycket väl att hur avancerade och kraftfulla den nuvarande generationens smartphones är, eftersom namnet i sig säger “Smart”, så det är naturligtvis väldigt tydligt att den nuvarande generationens smartphones är riktigt smarta. Men för dessa smartphones bör vi verkligen tacka utvecklarna och kapaciteten hos de enheter som vi använder.

För närvarande vet vi alla mycket väl att en bra kamera är en av de viktigaste funktionerna som vi vanligtvis försöker hitta i en smartphone, eftersom den nuvarande generationens smartphones har lyckats ersätta de digitala kamerorna i många fall.

Liksom inom panorama av fotografi, finns det mycket varierande fotografiska tekniker som kan göra det möjligt för oss att få mycket originella och intressanta resultat. En av dem och vi kommer att prata om idag är TimeLapse.

Ja, den välkända funktionen, naturligtvis, TimeLapse är en mycket populär teknik som helt enkelt består i att fånga “snabba” händelser som inträffar långsamt. Vi pratade om typiska videor av moln som rör sig mycket snabbare, en solnedgång på mindre än 30 sekunder eller en blomma som öppnar sig. Detta tar dock tid, även om vi kan den här tekniken kan vi sammanfatta det på mindre än en minut. Det ger därför mycket överraskande resultat.

Här kommer vi att visa dig 10 applikationer som gör att vi kan skapa dessa videor snabbt och dela dem med våra vänner och familj och även du kan också dela dessa videor på din sociala nätverksprofil.

Men i den här artikeln kommer vi helt enkelt att inkludera den välkända funktionen, naturligtvis, Hyperlapse av den välkända sociala nätverksplattformen, Instagram av sociala nätverksjätten Facebook. Men än så länge är det bara tillgängligt för teknikjätten Apples välkända mobiloperativsystem, jag pratar såklart om iOS. Därför förväntas det att snart kommer denna nya funktion i den välkända sociala nätverksjätten Facebooks Instagram att nå Android också.

#1 Microsoft Hyperlapse Mobile

Teknikjätten Microsoft pekar också på trenden med timelapsen. Därför är den avsedd för proffs, eftersom teknikjätten Microsoft har en version för Android och Windows Phone. Så totalt har vi två versioner, en standard och en annan är PRO.

Vi kan förkorta videorna som vi spelar in och enkelt dela dem snabbt med våra vänner och familj. Den är också integrerad i Azure Media Services för att kunna integreras i andra webbplatser eller applikationer också.

#2 Framelapse – Time Lapse-kamera

En av de mest kända applikationerna inom teknikjätten Googles välkända applikationsbutik, naturligtvis, Google Play Store för de goda resultat den erbjuder. I den kan vi kontrollera praktiskt taget alla nödvändiga parametrar för att skapa en bra timelapse.

Eftersom vi kan ha ren kontroll över att göra oberoende videor, som hur lång vi vill att vår slutliga video ska vara och i det övre högra hörnet, kommer det att visa oss hur länge vi kommer att behöva spela in. Naturligtvis kommer detta att bero på bildrutor per sekund som vi vill fånga. Ju färre bildrutor per sekund, desto mindre blir den ursprungliga videolängden.

Gränssnittet är väldigt enkelt och det är väldigt enkelt att spela in din första video. I den vänstra delen kan vi styra alla nödvändiga funktioner och börja spela in och spela upp det när det accelereras.

#3 Hyper Timelapse

Hyper Timelapse kallar sig helt enkelt ett bästa Hyperlapse-alternativ för teknikjätten Googles välkända och mest använda mobiloperativsystem, jag pratar förstås ingen mindre än Android. Eftersom det har ett mycket enkelt och rent användargränssnitt med vilket vi enkelt kan spela in videor för att skapa fantastiska time-lapse.

Så när vi väl har spelat in videon vi vill behöver vi bara ställa in en framåthastighet för att skapa den önskade effekten. Sedan kan vi helt enkelt exportera och dela det på olika sociala nätverk och snabbmeddelandetjänster.

#4 Lapse It – Time Lapse-kamera

Lapse Det är en av de välkända rivalerna i Framelapse som erbjuder några extraordinära funktioner och bra resultat i de sista videorna. Som denna välkända applikation erbjuder Lapse It naturligtvis ett enklare och närmare sätt för alla användare att fånga och göra sin egen timelapse.

Inom inspelningsinställningarna kan vi helt enkelt välja hur ofta vi vill spela in videon. Beroende på vilket resultat vi vill ha kommer vi att behöva välja en eller annan distans, och det beror på oss. Men vi kan också välja kvaliteten på videon samt formatet som den kommer att exporteras till och tro mig, allt är väldigt enkelt.

#5 Time Lapse

Detta är den första applikationen som kan skapa Timelapse i 4K-upplösning. Som i de tidigare kan vi konfigurera antalet bilder per sekund från 1fps till 50fps, beroende på vad vi behöver. Medan 4K-inspelningsfunktionen endast är tillgänglig för enheter med en kamera på 9MP eller mer.

Dessutom är 4K-inspelningsalternativet endast tillgängligt i form av ett köp i appen. Då möjligheten att spela in upp till 24 timmar gör det möjligt att göra en riktigt otrolig video om vi utnyttjar 4K-upplösningen. Att spela in till FullHD borde dock också vara fantastiskt.

Det mest intressanta med denna applikation är dock att den är tillgänglig gratis men som vi sa om vi vill spela in i 4K måste vi gå igenom köpet i appen.

#6 Time Lapse kamera

Denna applikation, jag pratar naturligtvis om ingen mindre än Time Lapse Camera är en unik app för att skapa Time Lapse. Precis som med denna fantastiska applikation, naturligtvis, Time Lapse Camera kan du helt enkelt skapa fantastiska videor och sedan kan du helt enkelt publicera dem alla på teknikjätten Googles gigantiska videoplattform, naturligtvis, YouTube.

Dessutom vet vi alla mycket väl att time lapse är en snabb uppspelning av långsamma processer som vanligtvis inte är märkbara för våra ögon. Så, naturligtvis, är den välkända Time Lapse Camera-applikationen den bästa appen för att fånga alla dessa ögonblick.

#7 PicPac Stop Motion & TimeLapse

Den helt nya PicPac Stop Motion & TimeLapse är en annan storsäljande timelapse-applikation som är tillgänglig för Android-enheter gratis.

Eftersom denna fantastiska applikation, såklart, jag pratar om ingen mindre än PicPac Stop Motion & TimeLapse låter dig helt enkelt packa alla dina bilder i Stop Motion-filmer, Stop motion-animationer och time-lapse, alla dessa funktioner i endast en applikation.

#8 Time Lapse Video Editor Pro

Vill du konvertera din nuvarande video till en fantastisk time-lapse? Eller vill du redigera dem för att skapa fantastiska hyperlapse-videor?

Då oroa dig inte eftersom du är på rätt ställe för att få gjort alla dina behov och önskemål om timelapse, ja, jag pratar om Tip Lapse Video Editor-applikationen med vilken du helt enkelt kan skapa smidiga och stabila time-lapse-videor, och sedan Du kan helt enkelt ladda upp till galleriet och förbättra alla dina befintliga videor.

#9 Stop Motion Maker – Life Lapse

Den välkända Life Lapse-appen för teknikjätten Googles mest använda och populära mobiloperativsystem Android låter dig helt enkelt skapa personliga dina egna grymma time-lapse- och stop-motion-videor.

Dessutom, med denna fantastiska applikation kan du helt enkelt förvandla dina önskade bilder till looping-videor och det mest intressanta med denna fantastiska applikation är att i den här appen krävs noll redigering och en annan bra funktion är att den här applikationen inte visar några irriterande annonser .

#10 TimeLapse

TimeLapse är en välkänd applikation för teknikjätten Googles mest använda mobiloperativsystem, förstås Android som helt enkelt låter dig ta en uppsättning bilder och skapa en time-lapse-video.

Dessa applikationer är våra bästa rekommendationer för dig. Därför rekommenderar vi som ett förslag att du använder och provar några av dessa applikationer helt enkelt för att hitta en som uppfyller dina förväntningar. Så, vad tycker du om den här listan? Dela helt enkelt alla dina åsikter och tankar i kommentarsfältet nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here