Airversas Purelle smarta luftrenare är Homekit och trådaktiverad

0
427
Airversa luftrenare
© Airversa

Airversa lanserar sin första smarta renare som är kompatibel med både Apple Homekit och Thread trådlöst protokoll. Purelle eller AP2 är en kompakt och bärbar smart luftrenare designad för att rengöra medelstora till stora rum samtidigt som den har låg ljudeffekt och upp till trestegsfiltreringssystem.

TL;DR

  • Airversa Purelle AP2 smart luftrenare stöder Thread och Apple Homekit.
  • Den smarta renaren har 130 CADR och låg brusrening.
  • Airversa Purelle smart luftrenare säljs för $200.

I år ser vi ankomsten av trådaktiverade smarta enheter när fler varumärken fokuserar på förbättrade säkerhetsfunktioner. Airversas senaste Purelle smarta luftrenare har stöd för en trådrouter. Denna teknik ger mer skydd genom ett separat mesh-nätverk. Apples Homepod mini-hub och TV 4K kommer med gränsroutern för att aktivera denna funktion. En Bluetooth-anslutning används om det inte finns någon tillgänglig trådhubb.

  • Läs mer: Så här lägger du till ett Homekit-tillbehör med din iPhone

Funktioner hos Airversa Purelle smart luftrenare

När det gäller grundläggande rening har Airversa Purelle 130 CADR (221 m³/timme) eller motsvarande rengöring av ett 1000 kvadratfot (93 kvm) rum på 60 minuter men bör vara snabbare i optimal rumsstorlek. Renaren använder ett 3-stegs True HEPA-filtreringssystem. Den tar bort 99,97 % av de vanligaste föroreningarna som mäter ner till 0,3 mikron.

Airversa Purelle smart luftrenare AP2

Airversa Purelle har pekskärm med lägesval och timer samtidigt som luftkvalitetsdetaljer projiceras / © Airversa

Dessutom använder renaren en PM2.5-sensor där du kan kontrollera luftkvaliteten på den inbyggda pekskärmen. Det finns även en LED-ring som ändrar färg beroende på omgivningsluftens kvalitet. Viloläget producerar bara 28 dB brus och kan nås direkt på skärmen eller via Sleekpoint-appen.

Dessutom kan användare dra fördel av smart schemaläggning och röstkommandon genom Siri så länge det finns en Apple-hub tillgänglig. Det nämns inget om att detta kommer att vara kompatibelt med den kommande Matter-standarden.

  • Missa inte: Att köpa rätt Apple Homepod

Airversa Purelle (AP2) är prissatt för $200 men den är nu rabatterad från företagets hemsida för $180. Den kommer också att lanseras i Storbritannien och Europa men för närvarande listad som otillgänglig från respektive Amazon-butiker.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here