Apple avslöjade “Far Out”-evenemangsdatum för att lansera iPhone 14

0
96
Apple avslöjade ett långt ut-evenemangsdatum för att lansera iPhone 14

Apple har äntligen tillkännagett sitt stora evenemang, som mycket förväntas lansera den länge ryktade iPhone 14-serien och några andra nya produkter också, men det har inte bekräftat något om dessa lanseringar.

Detta lanseringsevenemang kommer att äga rum den 7 september, vilket ryktades tidigare. Det betyder att det bara är två veckor kvar av den officiella avslöjandet av årets iPhone.

iPhone 14 har äntligen lanseringsdatum

iPhone 14 har äntligen lanseringsdatum

Apple har gett en “Långt ut” tagline till detta evenemang, och det är ett personligt evenemang, men för närvarande har Apple bara börjat skicka ut inbjudningar till journalister.

Som du kan se på tillkännagivandebilderna väljer Apple Galaxy som evenemangets tema medan det inte finns någon aning om vad med det.

Dessutom kommer Apple också att streama detta lanseringsevenemang live sin hemsidaofficiell YouTube-kanal, och på egen hand Apple TV app.

Detta evenemang äger rum på Steve Jobs Theatre på Apples Cupertino-campus, och tiden för detta evenemang är 10:00 Pacific Time.

Som vi redan upptäckt från läckorna kommer iPhone 14 att komma i fyra olika modeller:

  • Basmodellen av iPhone 14, med 6,1-tums skärmstorlek, kan ha ett A15-chip ihop med 4 GB RAM.
  • Den andra är den nya 6,7-tums iPhone 14, vars namn fortfarande är ett mysterium mellan “Plus” eller “Max”, och tidigare har vissa rapporter också tagit upp en punkt att det kan vara iPhone 14 mini. Den kan dock ha samma specifikationer som basmodellen.
  • iPhone 14 Pro med en 6,1-tumsskärm och det senaste A16-bionic-chippet tillsammans med uppgraderat RAM-minne, men den bästa funktionen som ännu inte har avslöjats, är den nya kameralinsen, pillerformad notch-design och många andra exklusiva funktioner som Always-On- Visa.
  • Och som vi alla vet, den mest potenta än den andra iPhone 14 Pro Max med en 6,7-tumsskärm och den andra funktionen och specifikationer om den samma Pro-modell.

Dessutom förväntas Apple lansera Apple Watch Series 8 och dess robusta utgåva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here