Apple började testa iPhones med USB-C, bekräftat av Bloomberg

0
123
Apple började testa iPhones med USB-C, bekräftat av Bloomberg

Apple testar nästa iPhone med USB-C-laddningsport som Mark Gurman från Bloomberg nu rapporterar och kopplar de äldre förslagen. Apple kan komma att lansera denna implementering nästa år.

Nyligen sådde Apple releasekandidaterna för iOS 15.5, iPadOS 15.5 och watchOS 8.6 endast till utvecklare, som innehåller de sista funktionerna för kommande Apple-enhetsuppdateringar.

Under de många senaste åren har vi deltagit i att Apple helt kommer att byta till USB-C-uttag från Lightning-portar. Och tidigare under 2018 började det använda USB-C för iPad-sortimentet, men företaget tillämpade inte dessa ändringar på ‌iPhone‌-sortimentet.

iPhone 15 kan vara den första iPhone som får USB-C-laddningsport 2023

iPhone 15 kan vara den första iPhone som får USB-C-laddningsport 2023

Enligt senaste rapporten från pålitlig Bloombergs Mark Gurman, Apple testar i hemlighet en iPhone-design med USB-C i en förändring av Lightning. Denna förändring kommer att ta upp till ett år innan den genomförs. Så iPhone 14 skulle vara den sista iPhone som har en blixtport.

Som Reuters rapporterats föredrar EU-förordningar att ha en enda laddare för enheter för att förhindra miljöpåverkan. Så det gav ny lagstiftning som fick Apple att gå över till USB-C-portar för alla iPhones, iPads och AirPods som kommer att säljas i Europa.

Men det kan göra det för alla regioner eftersom iPads redan använder USB-C, vilket användare uppskattar för snabbare överföringshastigheter.

För några dagar sedan föreslog Ming-Chi Kuo också att den senaste undersökningen av leveranskedjan markerar den nya bytet till iPhone-uttaget, som skulle vara standard USB-C-porten. Dessa USB-C-ändringar skulle också förbättra hastigheten för laddning och överföring med stöd av iOS.

Båda rapporterna sa samma sak: det kommer att vara under andra halvan av 2023, så vi skulle se USB-C med iPhone 15. Vi kommer att se USB-C-tillbehör under de följande åren, kanske efter lanseringen av iPhone 15.

Förra året sades det också öka Lightning-dataöverföringshastigheterna till USB 3.0, vilket kommer att börja med iPhone 14 Pro. Som vi alla vet förlorar den avancerade iPhonen bara vid överföringshastighet, men med USB-C kan företaget fånga detta segment också.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here