Categories
Informationsteknologinyheter

Apple kanske inte tillkännager ny 13-tums MacBook Pro på WWDC 2022

Apple kanske inte tillkännager ny 13-tums MacBook Pro på WWDC 2022

Apple kommer att fördröja tillkännagivandet av sin tidiga ryktade nya 13-tums Macbook Pro i WWDC 2022 keynote medan det kommer att starta imorgon.

Nyligen har vi också täckt detaljerna om Apples WWDC-evenemang, som vad man kan förvänta sig av det här evenemanget, som nya OS-versioner och var man kan se det online och vilka tider för varje region.

WWDC 2022 skulle inte avslöja nya MacBook Pro

WWDC 2022 skulle inte avslöja nya MacBook Pro

Vi förväntar oss många nya saker under den här Apple-säsongen, men en ny enhet verkar vara inställd på senare i år. Men Apple planerar också att introducera andra MacBooks med sitt nya M2-chip.

Enligt en ny rapport från Bloombergs Mark GurmanApple kan fördröja tillkännagivandet av sin nya 13-tums MacBook Pro på grund av några orsaker relaterade till dess tillverkning och oordning i produktionsplanen.

Om du inte är bekant med det, lanserade Apple först sin 13-tums Macbook Pro 2020och en speciell sak, den har en Touch bar panel före tangentbordet.

Gurman uppgav i sitt senaste Ström på nyhetsbrev att “En snabbare 13-tums MacBook Pro hade också planerats att lanseras ungefär samtidigt som den nya Air, men samma låsningar i Kina kunde ha kastat bort den delen av färdplanen också”.

Med detta uttalande kan vi anta att på grund av nedstängningen i Kina kan dess produktion bli försenad, vilket också kommer att påverka dess plan för lanseringsdatum.

Tidigare ser vi även samma fördröjning för den kommande iPhone 14-produktionen eftersom Apple främst producerar sin produkt i Kina.

Och som det tidigare förslaget sa, det kan också introducera Apples nästa generations M2-chip. Detta nya M2-chip kan också driva de andra MacBook-datorerna.

Ändå hoppas vi att Apple kan tillkännage det och släppa det som deras plan. Den här MacBook kommer också att ha samma utan Touch Bar som den tidigare MacBook Pro.

Leave a Reply