Galaxy A24 läckt: Billig Samsung Galaxy S23 med ett hack

0
95
NextPit Samsung Galaxy A32 kamera
© NextPit

Även om Samsung Galaxy A24 läckte i slutet av förra året, råkade vi bara delvis avslöja specifikationerna för den kommande budgeten Android. Emellertid har en uppsättning renderingar nu dykt upp som bekräftar enhetens utsida, vilket föga överraskande visar sig vara en lågkostnadsversion av Samsungs flaggskepp Galaxy S23.

Med tillstånd av TheTechOutlook visar materialet hur enheten kommer att dela den nya enhetliga designen med årets Samsung-smartphones, även med ingångsnivån Galaxy A14 5G som nyligen lanserades. Det nämns inte om Samsung har för avsikt att erbjuda 5G- och 4G/LTE-modeller eller bara de förstnämnda. Icke desto mindre förväntas båda hårdvaran dela en design som liknar fallet med Galaxy A13 och Galaxy A13 5G.

  • Missa inte: Bästa budgetsmartphones under 300 $ 2023

Ljusare färger men tjockare ramar

Samsungs Galaxy A24 har en välbekant platt baksida tillsammans med en trippel kamerauppsättning i en vertikal uppsättning liknande Galaxy S23. Detta tyder på att Samsung äntligen släpper den (onyttiga?) fjärde kamerasensorn. Ännu viktigare är att fronten ser ut att behålla de tjocka ramarna på sin föregångare, men den har nu anammat en mer uttalad U-formad skåra.

När det gäller de utmärkande egenskaperna kommer Galaxy A24 att finnas tillgänglig i ljusa och djärva färgalternativ. Samtidigt är det inte helt klart om det finns andra färgjobb som erbjuds utöver svart, rött vinrött, silver och ljusgrönt.

Samsung Galaxy A24

Samsung Galaxy A24 design / © The Tech Outlook

Enligt rykten är Galaxy A24 utrustad med en 6,4-tums AMOLED-skärm som klarar en uppdateringsfrekvens på 90 Hz. Bildsidan hanteras av en ny 48 MP huvudkamera tillsammans med en 8 MP ultrabred och en 2 MP djupsensor tillsammans med en 16 MP selfie snapper. Slutligen får enheten ett 5000 mAh batteri och kan komma med en Exynos 1330 eller MediaTek G99 åttakärnig processor beroende på din region.

Samsung Galaxy A24 färger

Samsung Galaxy A24-färger i rött vinrött, svart och ljusgult/grönt / © The Tech Outlook

Den oanmälda Samsung billiga mellanklassen väntas lanseras den 22 mars. Samsung är ännu inte att se om det kommer att höja priset på Galaxy A24 för att kompensera för uppgraderade specifikationer. Som referens, den nuvarande Galaxy A23 5G säljs för $299 olåst även om du kan hämta den till ett lägre pris.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here