Google lägger till snabbare kamera, nyckelfri bilingång och dubbla eSIM till pixlar

0
115
NextPit Google Pixel 7 vs 7 Pro jämförelseskärm
© NextPit

Google har officiellt börjat rulla ut nästa kvartalsvisa Pixel Feature Drop-programuppdatering för kompatibla Pixel-enheter efter mer än en veckas försening från det förmodade releasetidsfönstret. De nya funktionerna verkar vara i linje med den läckta ändringsloggen. Ta reda på vad som är nytt med den här uppdateringen.

Jämfört med Pixel Feature Drop i december har mars-posten färre tillägg. Icke desto mindre har sökjätten kunnat lägga till en svit av anmärkningsvärda ändringar och funktioner för Pixel-smarttelefoner.

  • Apple HomePod: Hur man använder och ställer in temperatur- och fuktighetssensorn.

Bättre nattläge, dubbel eSIM-standby och digital bilnyckel på Pixel 6 och Pixel 7

Aktiverad via maskininlärningsfunktionerna i Tensor-kretsuppsättningen i Google Pixel 6 och Pixel 6 Pro, förbättrar Google Night Sight-kameran på båda skjutspelarna. Det förbättrade läget debuterade först med Pixel 7-duon som vi granskade, men det är nu också möjligt för de äldre flaggskeppen. Enligt Google kommer detta att reducera exponeringstiden avsevärt när man fotograferar i det tidigare nämnda läget.

Google March Pixel Feature Drop-funktioner

Google March Pixel Feature Drop-funktioner / © Google

För användare av Pixel 7 och Pixel 7 Pro kan dubbla eSIM-profiler nu fungera samtidigt. Detta är tillgängligt via Dual SIM Standby-sektionen från nätverksinställningarna. Ännu viktigare, det behöver en kompatibel operatör eller nätverk innan du använder det dubbla eSIM-läget. I Indien fungerar 5G-anslutning nu för Pixel 6a och Pixel 7.

Google använder UWB eller ultrabredbandsanslutning för nyckellös bilinträde på Pixel 6 (Pro) och Pixel 7 (Pro). För närvarande stöder endast utvalda BMW-bilar tillverkade 2022 eller senare Pixel digital bilnyckel. Google har inte avslöjat tillgängligheten av nyckellösa bilinträde för andra bilmärken och modeller.

Fler Pixel Drop-funktioner kommer på äldre smartphones

När det gäller Pixel 5, Pixel 5a, Pixel 4 och Pixel 4a kommer dessa att få både Direct My Call- och Hold For Me-funktionerna. Den senare är dock endast tillgänglig i USA, Australien och Kanada. Google planerar att lägga till Japan under de kommande veckorna.

Googles Magic Eraser sipprar in på dessa telefoner också. Till skillnad från icke-Pixel och iPhones som fortfarande kommer att behöva en aktiv Google One-prenumeration för att använda verktyget för borttagning av fotobomber, kommer detta att komma inbyggt och inbyggt i Foton-appen.

Google Pixel Feature Drop - mars 2023

Funktionsminskningen i mars når Pixel-telefoner och även Pixel-smartklockan. / © Google

Under tiden förladdar Google Health Connect-appen och Cross Device Timer i Glance-låsskärmen i den här uppdateringen. Alla listade Pixel-modeller kommer att dra nytta av dessa tillägg.

Om du har en kompatibel Pixel-enhet bör du se ett meddelande om installation av Pixel Feature Drop i mars. Annars kan du gå till Inställningar > Programuppdatering och manuellt ladda ner och installera firmware om den redan är tillgänglig. Vilka av dessa nya uppdateringar tror du kommer att vara mest användbara för dig?

Källa:
Google

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here