Google Play-appen visar nu appar “kompatibilitet för dina aktiva enheter”

0
131
Google Play-appen visar nu appar

Google har tagit ytterligare ett steg mot inflation av systemet för Android-appar eftersom det har lagt till ett nytt detaljerat avsnitt som visar appkompatibilitet för dina aktiva enheter.

Tidigare har Google rapporterats ta bort över 900 000 inaktiva appar från Play Butik som inte har uppdaterats på två år. Anledningen till borttagningen är att inte använda den senaste integriteten och säkerheten för användarna.

Google börjar bli intresserad av att visa användarna fullständig information om vilken app som kan köras på din enhet eller, om inte, vad som krävs för att köras och kan den köras på dina andra aktiva enheter.

Google Plays nya avsnitt visar också detaljer för aktiva enheter

Google Play-appen visar nu appar

Nytt från Google Play heter “Kompatibilitet för dina aktiva enheter” och du kan hitta den här funktionen på sidan “om dessa appar” på sidan för appnedladdning.

Enligt Google visar detta alltid appkompatibilitet på din enhet. Ändå kommer det också att visa appkompatibilitet för de enheter som är kopplade till ditt Google-konto.

Men för bara de enheter som har varit aktiva med ditt konto under de senaste 30 dagarna, kommer det också att visa dina Wear OS-klockor och Android/Google TV, men först lista din telefon.

Det här avsnittet innehåller huvudsakligen information om kompatibilitet, versioner, nedladdningsstorlek och obligatoriskt operativsystem. Denna nya sektion är byggd endast för att göra Android App-systemet användarvänligt för fler enheter.

Google Play Butik på webben har fått ny design

Google Play Butik på webben har fått ny design

Google har äntligen lanserat en ny design för webbversionen av Google Play Butik med ett helt nytt gränssnitt och appinformationssida.

Som du ser de betydande förändringarna i skärmdumpen verkar den nu likna mobilens version, men skillnaden från mobilen är att botten för närvarande är satt till toppen.

Om du har sett den äldre webbversionen vet du att den matchades med Android 8, men den är nu tillgänglig med uppdaterad bild och du kan utforska den brett på Google Play Butik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here