Googles Android Security Branding är nu “skyddad av Android”

0
128
Googles Android Security Branding är nu

Google har introducerat sitt nya varumärke för sin Android Security med en liten video på sin YouTube-kanal, taggen med namnet “Protected by Google”. Det avgör inte om det finns något nytt eller inte.

Tidigare har Google visat sin kommande Android 13 och några av segmenten på Google I/O. Det sägs också förbättra integriteten och säkerheten för Android-användare, som nu håller på att bildas.

Googles säkerhet och säkerhet driver för närvarande Android-operativsystemet, men det verkar som att det planerar att ha en ny tagg som “Play Protect”. Det finns också några andra faktorer.

Google ändrar varumärket Mobile Security för Android

Google ändrar varumärket Mobile Security för Android

Den 50 sekunder långa videon som laddats upp på Androids kanal visar några mindre detaljer om dess nya “Protected by Android” som kommer att säkra Android-användares data och integritet.

I början av videon stod det “Du har sinnesfrid”, vilket handlar om din kontroll över data och integritet. Framöver framhäver det att vara säker från skadlig programvara och andra skadliga appar med tjänsten “Verified by Play Protect” och fortsätter med bättre hantering av personlig information som plats.

Den här nya Protected by Android är inte någon ny funktion eller funktionalitet. Detta är Googles varumärke för sina Android-säkerhetsfunktioner under ett tak och fungerar bättre för användarnas integritet.

Liksom dess Verified by Play Protect är relaterat till säkerhet från skadlig programvara och skadliga appar och Androids månatliga säkerhetsuppdateringar för att tillhandahålla kontinuitetsförsvar. Dess platsåtkomstbehörigheter tillåter dig, som tidigare, tre alternativ för att ta fullständig kontroll över din personliga information.

Detta nya varumärke kommer med sin gröna bocklogotyp. Slutet på videons tagline är “Android har dig täckt så att du kan fokusera på det som är viktigt”. Den presenterar också en länk som protectedbyandroid.com omdirigerar till android.com/safety, innehåller en ny design.

Intressant, 9to5Google har sett en iPhone i sin video på tidsstämpeln ‘0:05’, som verkar som iPhone 8 Plus. Dessutom har Apple också introducerat något liknande men med ett spännande videokoncept.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here