Hur man använder ZEISS optiska insatser med Apple Vision Pro

0
14

 • Om du bär synkorrigeringsglasögon måste du skaffa ett par ZEISS Optical Inserts receptbelagda linser för att använda din Apple Vision Pro.
 • För att ställa in ZEISS Optical Inserts för Apple Vision Pro, leta efter inskriptionen L eller R för att identifiera dess position. En vit linje indikerar toppen av varje skär. L- eller R-indikatorn ska peka inåt nära näsryggen. Tryck försiktigt på linsen. När den väl har placerats korrekt kommer den att fästas magnetiskt.
 • När du har installerat, kalibrera skären med hjälp av parningskoden som följde med lådan.

Om du använder eldrivna glasögon kanske du undrar hur du bär Apple Vision Pro. Oroa dig inte; Apple har tillhandahållit en lösning. Du kan köpa ZEISS optiska insatser och para ihop dem med din Vision Pro.

Från kraven till att ställa in receptbelagda linser på din Apple Vision Pro, vi går igenom allt. Så om du vill njuta av en kristallklar uppslukande vy och exceptionell komfort, prova ZEISS Optical Inserts idag. Här kommer jag att guida dig om hur du använder ZEISS Optical Inserts med Apple Vision Pro.

Vad är ZEISS optiska insatser på Apple Vision Pro?

Apple Vision Pro är en banbrytande gadget, men hur kan glasbärare hantera det? Jag undrade detsamma, och det var då jag stötte på ZEISS Optical Inserts.

ZEISS är ett välkänt optiskt företag som samarbetade med Apple för att skapa Optical Inserts för Vision Pro. Dessa är designade för att förbättra visuell prestanda och bibehålla ögonhälsan för individer med behov av receptbelagda glasögon.

Om du upplever problem med bländning eller klarhet på din Apple AR/VR kan ZEISS hjälpa dig. Du kan begära skräddarsydda optiska linser för att fokusera på att korrigera din syn medan du använder Vision Pro.

Om du är förvirrad över hur du köper dina receptbelagda linser från ZEISS och använder de optiska insatserna på din Apple Vision Pro, fortsätt att läsa!

Så här ställer du in ZEISS Optical Inserts för Apple Vision Pro

Först du måste köpa ett par personliga ZEISS optiska insatser för din Apple Vision Pro. Apple kommer att ställa några frågor om din ögonhälsa för bästa personliga resultat.

ZEISS optiska linser
Källa: Apple

Efter det måste du ange storleken på din Vision Pro’s Light Seal och skanna en QR-kod på din iPhone för att få dina receptbelagda linsers mått. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra din beställning.

Installationsinstruktioner för ZEISS optiska insatser
Källa: Apple

Det finns fler specifikationer för att köpa inläggen; vi kommer att diskutera dem senare. Nu, när du har köpt de receptbelagda linserna, följ stegen som diskuteras nedan:

Para ihop ZEISS optiska insatser med Apple Vision Pro

 1. Placera din Apple Vision Pro på en plan yta.
  • Se till att den är placerad inuti locket.
 2. Välj ett objektiv och håll det i kanterna för att undvika fingeravtryck eller fläckar.
 3. Leta efter inskriptionen L eller R för att identifiera dess position.
 4. Den vita linjen på linsen indikerar toppen på varje insats.
 5. Placera insatsen med L- eller R-indikatorn pekande inåt nära näsryggen.
 6. Tryck nu försiktigt på linsen.
 7. Den kommer magnetiskt att fästa vid porten när den placeras på rätt sätt.
 8. Upprepa samma sak för andra optiska insatser.

Obs: Du måste installera två linser på din Vision Pro även om du bara har synkorrigering för ett öga.

Hur man kalibrerar ZEISS optiska insatser på Apple Vision Pro

Vi är inte klara än. När du har placerat de optiska insatserna måste du para ihop dem med din Apple Vision Pro. Låt oss göra din enhet redo att användas.

 1. Tryck och håll ned den övre knappen för att börja konfigurera ögonen på din Apple Vision Pro.
 2. Titta sedan på parningskoden som följde med insatserna.
  Det kommer att starta linsparningsprocessen.
 3. Efter verifiering är din Vision Pro redo att gå!

Om din Vision Pro inte visar en prompt måste du ställa in dina optiska insatser manuellt. För det, tryck på den övre knappen fyra gånger och välj Koppla ihop nya optiska insatser när du uppmanas. Tryck sedan på Digital Crown och ange parningskoden.

När din ögoninställning är klar kommer din Vision Pro att uppmana dig att ställa in dina handrörelser.

Apples officiella video: Konfigurera dina ZEISS optiska insatser för Apple Vision Pro

Saker att tänka på innan du köper ZEISS optiska insatser

Tyvärr är det inte så lätt som det verkar att få tag på ZEISS Optical Inserts för Apple Vision Pro. Du måste följa bestämmelserna innan du kan beställa dessa receptbelagda linser.

Men oroa dig inte; Jag kommer att göra den här processen enkel för dig. Följ instruktionerna nedan, och om du klarar behörighetskriterierna kan du beställa optiska insatser på nolltid.

 • Få en fullständig manifest refraktionsrapport från din ögonläkare. Den bör inkludera dina behov av avståndskorrigering, angivna separat på samma receptblad.
 • Avläsningens utgångsdatum.
 • Namn, licensnummer och underskrift av din läkare.
 • Utgivningsdatum för din synundersökning.

Om du inte har en läkare ännu, oroa dig inte. Anmäl dig till din glasögonrecept hos ZEISSoch du kommer att klara av kraven på nolltid.

Baserat på din input kommer dessa linser att kosta dig runt $99 till $149. Du kan antingen beställa dem med Apple Vision Pro eller separat.

Begränsningar för att använda Apple Vision Pro med receptbelagda linser

Medan Apple Vision Pro erbjuder bekvämligheten med AR i ett innovativt paket, har den sina begränsningar med ZEISS optiska insatser. Låt oss snabbt gå igenom dessa så att du kan fatta ett välgrundat beslut.

 • Även om chanserna är låga, kan det hindra användarens förmåga att engagera sig fullt ut med Vision Pro. Detta gäller särskilt för personer med komplexa recept eller hög astigmatism.
 • Om det till och med finns ett litet kompatibilitetsproblem mellan ZEISS-objektiv och Apple Vision Pro, kan det potentiellt leda till försämrad visuell klarhet.
 • Användare kan känna obehag när de bär Apple Vision Pro under en längre tid.
 • Du kan uppleva svårigheter som minskad kontrastkänslighet eller glorier runt föremål när du använder Apple Vision Pro genom receptbelagda linser.
 • Tack och lov, om du använder kontaktlinser, behöver du inte optiska insatser för din Apple Vision Pro.
Fungerar Apple Vision Pro med glasögon?

Tyvärr kan du inte använda Apple Vision Pro medan du bär glasögon. Du måste komplettera den med ZEISS optiska insatser.

Är ZEISS receptbelagda linser bra?

ZEISS är en välkänd och ansedd linstillverkare som är känd för att producera högkvalitativa optiska produkter som erbjuder tydlig syn och hållbarhet. Så ZEISS är den officiella varumärkespartnern till Apple Vision Pro för att hjälpa personer med synnedsättning.

Släpp igenom en tydlig vision!

Sammanfattningsvis, att använda ZEISS optiska insatser med Apple Vision Pro förbättrar din visuella upplevelse avsevärt. Med hjälp av en legitimerad optiker kan du få ett anpassat recept för att köpa linserna och sedan enkelt fästa dem på din Apple Vision Pro.

Om du stöter på några problem med din Apple Vision Pro, låt mig veta i kommentarerna nedan; Jag hjälper gärna till!

Läs mer:

 • Så här skapar du din Persona på Apple Vision Pro
 • De bästa Apple Vision Pro-apparna du måste ladda ner
 • Hur man ansluter Mac till Apple Vision Pro

Läsare som du hjälper till att stödja iGeeksBlog. När du gör ett köp med hjälp av länkar på vår webbplats kan vi tjäna en affiliate-provision. Läs ansvarsfriskrivning.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here