Hur man blockerar oönskade samtal och SMS på din Android

0
150

Så här blockerar du oönskade samtal och SMS på Android!

Hur man blockerar oönskade samtal och SMS på Android
Hur man blockerar oönskade samtal och SMS på Android

Vi får många samtal varje dag. Vissa av samtalen var viktiga, medan andra bara var menade att irritera dig. Ja, vi pratar om spam och telemarketingsamtal.

Låt oss erkänna att vi alla hanterar spamsamtal med jämna mellanrum. Ibland kan dessa skräppostsamtal vara irriterande, störande och tidskrävande. Lyckligtvis, om du använder Android kan du bli av med all spam och telemarketingsamtal genom att installera flera appar.

Lista över 10 blockera oönskade samtal och sms på din Android

Det finns gott om appar för samtalsblockerare i Google Play Butik som påstår sig blockera spamsamtal automatiskt.

Så i den här artikeln har vi manuellt valt och listat de bästa apparna för samtalsblockering baserat på användarbetyg. Låt oss kolla in.

1. RoboKiller

RoboKiller

RoboKiller är en av de bästa och högst rankade samtalsblockeringsapparna som finns på Google Play Butik. Med RoboKiller kan du filtrera och styra inkommande telefonsamtal.

Som standard blockerar RoboKiller 90 % av skräppostanropen. Dessutom uppdateras svartlistdatabasen för RoboKiller automatiskt för att säkerställa det mest uppdaterade skyddet.

2. Samtalsblockerare

Samtalsblockerare

Call Blocker är en annan utmärkt Android-app på listan som kan hjälpa dig att blockera, identifiera och rapportera misstänkta telefonnummer. För att upptäcka spammare använder den en databas som består av över 4 000 000 telefonnummer registrerade med appen.

Dessutom erbjuder den några globala blockeringsfunktioner som att du kan blockera alla internationella samtal, blockera inkommande samtal från nummer som inte finns i din kontaktlista och mer.

3. Truecaller – Nummerpresentation och blockering

sann ringare

Truecaller är en app som låter dig söka efter ett okänt nummer. Dessutom kommer den här appen med en extraordinär funktion som kan blockera oönskade samtal eller spamsamtal. Detta är en av de mest pålitliga apparna du kan ha på din smartphone för att blockera SMS eller samtal.

4. Samtalsblockerare

samtalsblockerare

Om du är irriterad över okända samtal, kommer den här appen att göra underverk för dig. Appen upptäcker och blockerar automatiskt oönskade samtal. Du kan också sätta nummer på svartlistan manuellt för att blockera någons samtal. Den här appen är enkel och ren, och det positiva är att den inte förbrukar mycket minne.

5. Svartlista för samtal – Samtalsblockerare

Svartlista för samtal - Samtalsblockerare

Detta är en multifunktionsapp som fungerar som både samtalsblockerare och SMS-blockerare. Du kan helt enkelt lägga till valfritt nummer i blockeringslistan och kan blockera alla SMS eller samtal. Appen är enkel att använda lätt och ger ett brett utbud av funktioner.

Så det här är några av de bästa Android-apparna för att blockera oönskade samtal och SMS. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela det också med dina vänner. Dessutom, om du känner till några andra sådana appar, låt oss veta det i kommentarsfältet nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here