Hur man får enma i Blox Fruits

0
199

Om du är en ivrig Blox Fruits-spelare förstår du att bra vapen behövs för att slutföra uppdrag, utkämpa strider och besegra fiender. De vanligaste vapnen du kan använda i spelet inkluderar vapen, Blox Fruits och svärd. Att ha svärd i spelet är särskilt användbart eftersom du förutom att slåss också kan använda dem för att mala frukter.

Hur man får enma i Blox Fruits

Ett av de mest kraftfulla svärden i spelet är den legendariska Enma, även kallad Yama.

I den här artikeln kommer du att lära dig de krav du måste uppfylla för att få Enma-svärdet och processen du måste följa. Så fortsätt läsa för att få reda på mer.

Hur man får enma i Blox Fruits

Enma är ett legendariskt svärd i Blox Fruits inspirerat av Yama-svärdet från den populära animen One Piece. Det introducerades till spelet med den 15:e uppdateringen, och det sägs att det är besatt av en demon. Det är ett av spelets mest destruktiva svärd, speciellt om det kombineras med andra vapen. Du kan kombinera det med det legendariska svärdet, Tushita, för att bilda ett av de dödligaste vapnen i spelet, kallat Cursed Dual Katana.

Nedan är en detaljerad uppdelning av alla steg du behöver följa för att hämta Enma-svärdet.

Möt upp med Elite Hunter NPC

Det första steget för att skaffa Enma-svärdet är att gå till slottet på Sea Island och hitta Elitjägaren. Han kommer att ge dig några uppdrag att slutföra. Om han inte har uppgifter när du pratar med honom kommer han att be dig återkomma efter 10 minuter.

Han kommer sannolikt att be dig att åka till Hydra Island för att besegra elitpirater som Diablo, Deandre, Urban och många andra. Elite NPC:er är Level 1 750 Bosses.

Av de tre är Deandre svårast att tackla eftersom han använder långdistansattacker och har en Magna med mycket stor skada. Många spelare anser att Diablo är lättast att besegra eftersom han bara använder dimensionell snedstreck när en angripare är långt ifrån honom.

Alla Elite Pirates har en spawntid på 10 minuter.

Du måste vara väldigt snabb i exekveringen eftersom andra spelare kan besegra den tilldelade Elite NPC:n innan du gör det. Om detta händer måste du vänta ytterligare 10 minuter innan Elite Hunter ger dig ytterligare en uppsättning Elite NPC:er att döda. De goda nyheterna är dock att du inte kommer att spendera mycket tid på att jaga dessa elitjägare eftersom han kommer att ge dig deras platser.

Observera att det minsta antalet Elite NPC:er du måste döda för att kunna dra ut Enma-svärdet är 20. Detta relativt låga antal kommer dock att ge dig färre chanser att dra ut vapnet. Om du vill öka dina chanser att dra svärdet, sikta på minst 27 Elite Pirates, om inte 30, nederlag under bältet. Att döda 30 Elite NPC:er ger dig en 100% chans att dra Enma, och 27 dödar dina chanser med 70%.

Som en sidoanteckning kan du be Lunoven att belöna dig med Pretty Helmet-tillbehöret när du dödar fem Elite NPC:er.

Gå till det hemliga templet

När du väl har dödat alla nödvändiga Elitpirater behöver du inte återvända till Elitjägaren eftersom han håller koll på dem alla. Du kan helt enkelt kontrollera hur många Elite NPC:er du har dödat för att veta om uppgiften är klar.

När du har slutfört uppgiften, gå direkt till det tredje havet och gå till Hydra Island. Fortsätt till vattenfallet och bege dig till det hemliga templet. För att komma in i templet, passera genom grottan och förstör dörren med Instinct Break-rörelser som Acidium Rifles Z och Dark Blades Z.

Döda alla väktare

I templet kommer du att möta svärdets väktare, som kommer att försöka stoppa dig. Döda alla för att fortsätta. När du är klar kan du gå vidare till nästa steg.

Dra ut Enma-svärdet

Nu när du har tagit ner alla vårdnadshavare är det dags att få din belöning. Dra ut svärdet genom att klicka på det fyra gånger.

Om du följt ovanstående steg korrekt, inklusive att döda minst 30 Elite NPC:er, bör du få ett meddelande om att svärdet har accepterat dig som sin nya ägare. Om du är för svag för att dra ut svärdet eller inte uppfyllde alla ovanstående krav, kommer du att få ett meddelande som säger att vapnet har en förbannelse, och om du fortsätter kan du dö. Meddelandet kan också berätta att du inte är värd svärdet.

När du har förvärvat Enma-svärdet får du titeln Demon Mode, som är markerad i rött.

Hur man använder Enma Sword

Enma-svärdet har två drag. Dessa inkluderar:

Helvetes snedstreck

För att göra detta, tryck på Z-tangenten. Du måste också ha 150 Mastery. När din karaktär följer muspekarens rörelse kommer de att släppa lös en snurrande attack på motståndaren, orsaka skada och slå tillbaka dem.

Intern orkan

För att göra detta, tryck på X-tangenten. Du måste också ha 300 Mastery. Din karaktär kommer att följa muspekaren och använda en streckattack med röda blixtar runt den.

Fördelar med Enma Sword

  • Båda rörelserna har god rörlighet.
  • Det är ett lämpligt val för spelare som vill resa.
  • The Internal Hurricane är bra på att imponera motståndare.
  • Den kombinerar bra med andra vapen vilket leder till högre skadeutbyte.
  • Alla drag har en kortare nedkylningstid vilket gör dem lätta att spamma.
  • Det är lättare att få tag på än legendariska svärd som Tushita och Saber.

Nackdelar med Enma Sword

  • Du måste döda 30 elit NPC:er för att få svärdet.
  • Även om dess skada är relativt hög, anses den vara mycket låg jämfört med andra svärd vid Andra och Tredje Havet.
  • Dess drag kräver högre behärskning jämfört med andra svärd.
  • Hellish Slash har en dålig hitbox som gör det svårt att träffa om den förvandlas med Buddha version 2.

Hur man uppgraderar Enma i Blox Fruits

Den ursprungliga Enma är ett dugligt vapen i sin egen rätt. Den kan dock göra så mycket mer om du uppgraderar den. För att göra det måste du prata med smeden för att få svärdet till dess fulla potential. Han kommer att be om sex läder och 20 minibettar. Denna uppgradering ökar svärdets skada med 10%.

Ytterligare vanliga frågor

Vilka två katanas är förbannade i Blox Fruits?

De två förbannade svärden i Blox Fruits är Enma och Tushita. Du kan enkelt skaffa den mäktiga Cursed Dual Katana med dessa två vapen.

Vilken spelare passar Enma-svärdet bäst för?

Enma-svärdet passar spelare med bra tajming och siktförmåga.

Hur lång tid tar det att döda 30 Elite NPC:er?

Det är svårt att säga hur lång tid det tar att döda 30 Elite NPC:er eftersom varaktigheten beror på dina färdigheter och hastighet. Du kommer att spendera minst fem timmar, och det är om du hittar alla omedelbart och tar ner dem på under en minut.

Hur får jag den Cursed Dual Katana i Blox Fruits?

För att få den Cursed Dual Katana måste du hämta Tushita och Enma och föra dem över 350 Mastery. Du bör också vara över nivå 2 200 och slutföra det förbannade dubbla Katana-pusslet.

The Cursed Dual Katana är bland de mest potenta vapnen i spelet, och det kan orsaka betydande skada på dina fiender och motståndare. Denna styrka tillskrivs det faktum att vapnet hämtar kraft från både Enma och Tushita.

Är Enma-svärdet bättre än Tushita?

Inte nödvändigtvis. Både Tushita och Enma svärd har sina egna unika förmågor. De två bladen har båda hög skada och snabba attacker. Men när det kommer till PvP är Tushita hårdare.

Vad är skillnaden mellan Enma och Yama?

Det är ingen skillnad mellan Enma och Yama eftersom de är samma vapen med två olika namn.

Var finns Elite NPC:erna?

Elite NPC:er är utspridda över det tredje havet och kan hittas på flera av dess öar, inklusive Port Island, Hydra Island, Great Tree Island och Floating Turtle Island. Om du vill döda dem behöver du inte oroa dig eftersom Elite Hunter NPC kommer att ge dig platsen för var och en.

Njut av dina nya segrar med Enma Sword

Som du kan se kan det vara långt och skrämmande att skaffa Enma-svärdet. Du måste vara en nivå 1 500-spelare och avsluta några av spelets tuffaste uppdrag som att ta sig till det tredje havet. Det är dock värt det eftersom bladet hjälper dig att bekämpa fiender, vinna strider, slutföra uppdrag och till och med mala de berömda Blox Fruits. När du har svärdet, uppgradera det till den andra versionen så snart som möjligt eftersom det kommer att öka dess skada med 10%.

Har du provat att skaffa Enma i Blox Fruits? Om så är fallet, har du uppgraderat den till den andra versionen än? Vad tycker du om dess destruktiva kraft? Vänligen meddela oss i kommentarsfältet nedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here