Hur man kontrollerar dataanvändning på iPhone-enhet 2020

0
196
Kontrollera dataanvändning på iPhone
Kontrollera dataanvändning på iPhone

Som vi vet är apple(ios) väldigt populärt över hela världen och mer än en miljard människor använder apple-enheter idag. Nu är smarta enheter som iPhone nu mest populära i den mobila världen och nästan alla användare använder internet på sin iPhone men många av dem vet inte hur man kontrollerar dataanvändning på iPhone.

Så idag diskuterar vi samma sak. Metoden för att kontrollera internetanvändning på iPhone-enheten är mycket enkel och enkel. Du behöver bara följa några av de enkla stegen som jag har diskuterat i det här inlägget. Följ bara upp innehållet nedan för att fortsätta.

Steg för att kontrollera dataanvändning på din iPhone-enhet

Kontrollera dataanvändning på din iPhone-enhet
Kontrollera dataanvändning på din iPhone-enhet

Genom att spåra din dataanvändning i din iPhone kan du enkelt hantera dina datagränser och kan spara pengarna som du måste betala efter att ha överskridit vissa datagränser.

Kontrollera dataanvändning på din iPhone-enhet:

  1. Öppna först din iPhone-enhet.
  2. Nu på startskärmen trycker du på alternativet Inställningar.
  3. Nu kommer du att se det mobila alternativet där i inställningarna.
  4. Nu bläddrar du bara ner till avsnittet Mobildataanvändning och du kommer att se din dataanvändning där. Kom nu alltid ihåg att den aktuella perioden inte automatiskt återställs i din enhet. Om du vill ha korrekta resultat från det måste du därför återställa dataanvändningen där.
  5. Scrolla nu ner till botten av sidan och tryck på Återställ statistik om du vill återställa din dataanvändning där.
  6. Nu varje gång du prenumererar eller använder ett begränsat datanätverk måste du rensa upp det för att få uppfattningen om internetdata som används i iPhone.
  7. Det var allt, nu kan du hantera alla dina datagränser enligt dina önskemål.

Med den här metoden kan du spara de extra pengar som du ibland slösar på att överskrida dataanvändningsgränserna och den här metoden kommer helt att hjälpa dig att hantera alla dina datagränser. Kom ihåg att du måste återställa dataanvändningen då och då för bättre hantering. Hoppas du gillar inlägget. Glöm inte att dela det med dina vänner och lämna en kommentar nedan om du har några relaterade frågor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here