Categories
IT-tutorials

Hur man kör flera Instagram-konton på Android 2020

Hur man kör flera Instagram-konton på Android 2020
Hur man kör flera Instagram-konton på Android 2020

Idag måste många av er använda Instagram på era Android-enheter. Instagram är en cool Android-app som du använder dagligen för att dela dina coola selfies och som vi alla vet stöds bilddelningsnätverket av Facebook och behöver ditt Facebook-konto för att logga in. Och med vårt trick kan du använda till och med flera Instagram i din enhet. Så ta en titt på metoden nedan för att fortsätta.

Metoden är väldigt enkel och lätt och behöver bara lite enkel kunskap om android rooting och en app som låter dig använda flera Instagram-konton i din Android. Så följ stegen nedan för att fortsätta.

Hur man kör flera Instagram-konton på Android

Steg 1. Först och främst måste du rota din android. Installera nu switchme-appeni din rotade Android.

Steg 2. Skapa nu ett nytt användarkonto i appen. Det här kontot hjälper dig att växla mellan konton för flera användningsområden i din Android.

Skapa ett nytt användarkonto
Skapa ett nytt användarkonto

Steg 3. Logga nu in på ditt sekundära konto. Där ser du ingen appinstallation från tredje part.

Steg 4. Installera nu Instagram i det sekundära kontot och använd ett annat konto som du vill använda i din Android-enhet.

Steg 5. Nu i ditt primära konto kommer du att använda ett Instagram-konto och i det sekundära kontot använda ett annat Instagram-konto.

Det är allt! du är färdig. nu kommer du att använda flera Instagram-konton på din Android-enhet.

Använder Instagram Plus

Instagram Plus är i grund och botten den modda versionen av den officiella Instagram Android-appen som tar med många unika funktioner. Appen används mest för att ladda ner bilder som delas på plattformen. Men du kan också använda Instagram Plus Apk för att köra flera Instagram-konton på Android. Här är vad du måste göra om du vill njuta av flera Instagram-konton på Android.

Steg 1. Först av allt, Ladda ner Instagram Plus Apk på din Android-smarttelefon. Du kan hämta nedladdningslänken nedan.

Steg 2. Nu måste du bläddra till Inställningar > Säkerhet > Okända källor och sedan aktivera alternativet “Okända källor” därifrån.

Aktivera okända källor
Aktivera okända källor

Steg 3. I nästa steg måste du gå till platsen där du har sparat Instagram Plus Apk på din enhet och installera den.

Installera Instagram+
Installera Instagram+

Steg 4. När du har installerat den öppnar du appen från din Androids applåda och loggar in på ditt Instagram-konto.

Logga in med ditt instagramkonto
Logga in med ditt Instagram-konto

Nu är det fantastiska att du också kan använda den officiella Instagram-appen med den här appen. Så det här är hur du kan använda Instagram Plus Apk för att köra dubbla Instagram på din Android-smarttelefon.

Använder GB Instagram

Tja, precis som Instagram Plus är GB Instagram en annan bästa Instagram-mod som du kan använda på din Android-smarttelefon. Det är värt att notera att du alltid kan få en extra Instagram-app genom att använda Instagram Mods. Så i den här metoden kommer vi att använda GB Instagram Apk för att köra dubbla Instagram-appar på Android. Vi har publicerat en separat artikel på GB Instagram Apk som du kan överväga.

Steg 1. Först av allt, ladda ner den senaste versionen av GB Instagram Apk på din Android-smarttelefon. Du kan hämta nedladdningslänken härifrån.

Steg 2. Gå sedan till Inställningar > Säkerhet. Under Säkerhet-menyn, hitta och aktivera “Okända källor”

Aktivera okända källor
Aktivera okända källor

Steg 3. Öppna nu GB Instagram Apk-filen på din Android och tryck på knappen ‘Installera’.

I hela appen
I hela appen

Steg 4. Nu kommer du att se ett liknande gränssnitt för Instagram. Du måste registrera dig med GB Instagram med e-post eller telefonnummer.

Logga in med Instagram-konto
Logga in med Instagram-kontot

Det var allt, du är klar! Nu kan du använda två Instagram-konton på din smartphone. Den första kommer att vara den officiella Instagram-appen och den andra blir GB Instagram.

Använder App Cloners

Använder App Cloners
Använder App Cloners

Appkloner fungerar som den bästa appen för att köra flera instanser av samma appar på Android. Det finns ingen brist på klonare av Android-appar i Google Play Butik. Du kan använda vilken appkloner som helst som Dual Space för att klona Instagram-appen för Android.

När du har klonat kan du logga in med olika konton på varje instans av appen. Vi har redan delat en lista över de bästa appklonarna för Android på techviral. Du kan överväga den listan för att upptäcka de bästa appklonarna som finns tillgängliga i Google Play Butik.

Finns det någon risk för kontoförbud?

Nej, det finns ingen risk för kontoförbud om du använder appkloner. Risken är dock ganska hög på den modda versionen av Apk.

Kan jag köra två Instagram-konton på Android?

Du kan följa någon av metoderna som ges i den här artikeln för att köra flera instanser av Instagram på en enda Android-smarttelefon.

Så ovan handlar allt om hur man kör flera Instagram-konton på Android. Med detta kan du enkelt använda två eller flera konton i din Instagram-profil i din enda Android. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig! Dela den med dina vänner också.

Leave a Reply