Hur man laddar ner alla Instagram-bilder av alla användare med ett klick

0
157
Hur man laddar ner alla Instagram-bilder av alla användare med ett klick
Hur man laddar ner alla Instagram-bilder av alla användare med ett klick

Idag finns det fler än de miljontals användare som använder Instagram på sina smartphones, en cool fotodelningsapp som låter dig följa någon eller få följare på den. Den här appen är populär över hela världen, och den coolaste funktionen är dess fotoredigering medan du laddar upp bilder till den. Du kan inte spara Instagram-bilder direkt eftersom det inte finns något sparalternativ där för att spara någon bild på din enhet.

Men du kan till och med ladda ner vilken bild som helst eller till och med ett komplett album med bilder av vilken person som helst på Instagram. För detta har vi en metod för att ladda ner alla Instagram-foton av alla användare med ett klick. Du kan göra detta med en enkel metod som jag har diskuterat nedan i det här inlägget.

Steg för att ladda ner alla Instagram-foton av alla användare med ett klick

Metoden är enkel och enkel och behöver enkel programvara för att ladda ner alla bilder på alla Instagram-användare du vill spara. Du måste följa några enkla steg som jag har diskuterat nedan.

  1. Först av allt, ladda ner och installera programvaran Gratis nedladdning av Instagram på din dator.1
  2. Starta nu programmet på din dator och du kommer att se en skärm som nedan.2
  3. Nu kommer du att se ett alternativ för att lägga till användarnamnet för en person vars bilder du vill ladda ner på din dator.
  4. Skriv nu ner användarens ID vars bilder du vill ladda ner och tryck på Enter.
  5. Du kommer att se den fullständiga listan med bilder på användaren du hade angett där. Klicka på nedladdningsalternativet därefter för varje bild.
  6. Nu börjar bilden laddas ner och sparas på din dator, och du kan även ladda ner ett komplett album av den användaren på din dator.

Genom detta kan du enkelt ladda ner ett komplett album med dina bästa vänner, kändisar och mycket mer du önskar. Jag hoppas att du gillar det här coola Instagram-tricket, glöm inte att dela det med dina vänner och lämna en kommentar nedan om du stöter på något problem vid något steg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here