Hur man lägger till block i Super Mario Bros Wonder

0
11

Block har varit en integrerad del av Super Mario Bros.-serien sedan den började. De gömmer ofta mynt och power-ups inuti eller hjälper dig att navigera på varje nivå. Tja, i Super Mario Bros. Wonder kan spelare lägga till vissa block till banorna de spelar.

Hur man lägger till block i Super Mario Bros Wonder

Den här guiden visar dig exakt hur du lägger till block i Super Mario Bros. Wonder.

Hur att lägga till block fungerar i Super Mario Bros. Wonder

Om du vill lägga till block till Super Mario Bros. Wonder-kurser måste du först skaffa ett märke. Märken är nya föremål i det här spelet som ger dig nya och förbättrade förmågor, som extra streckhastighet eller modifierade hopp.

För att lägga till block behöver du Lägg till! Blockmärke. Liksom många andra märken i spelet säljs det i en Poplin Shop. När du har köpt den kan du lägga till block – specifikt ! block – till kurser (nivåer).

Så här får du tillägget! Blockmärke

Lägg till! Blocks-märket säljs i Poplin Shop i The Petal Isles. Så här hittar du det exakt:

 1. Avsluta dessa nivåer i The Petal Isles: Robbird Cove, Dolphin Kick och Leaping Smackerel.
  Fullbordar Robbird Cove, Dolphin Kick och Leaping Smackerel i Super Mario Bros. Wonder
 2. Fortsätt norrut på Overworld-kartan till en liten gräsbevuxen ö.
  Hitta en Poplin-butik i Super Mario Bros. Wonder
 3. Där hittar du en Poplin Shop. Du kan köpa Add! Blockmärke från den butiken till priset av bara 10 Blomsmynt. Du kommer med största sannolikhet att ha tillräckligt med mynt för att köpa det, men om inte, spela om en tidigare bana (eller spela en ny) för att få dem, och återvänd sedan för att göra köpet.
  Köper Add! Blocks-märke i Super Mario Bros. Wonder

Observera att detta är den enda platsen i spelet för att få Add! Blockmärke. Så om du redan har passerat World 2 och missat det, gå tillbaka dit via Overworld-kartan för att hitta dess Poplin Shop.

Det finns många nivåer i Super Mario Bros. Wonder, men du kan få Add ! Blockerar märket från själva nivå 2.

Hur man använder Add ! Blockmärke

Lägg till! Blocks badge kommer att skapa extra! block i en nivå. Dessa block kan användas som plattformar för att hjälpa dig komma åt vissa områden eller lättare navigera i svåra avsnitt. De kan också innehålla mynt och andra föremål. För att använda Lägg till! Blocks-märke, allt du behöver göra är att utrusta det så här:

 1. På Overworld-kartan trycker du på R för att komma åt märkesmenyn.
  Trycker på R i Super Mario Bros. Wonder
 2. Hitta och välj Lägg till! Blockmärke.
  Välja Lägg till! Blockerar märket i märkesmenyn i Super Mario Bros. Wonder

Det är allt. Du kommer också att få en chans att utrusta eller byta märken när du går in på en ny nivå eller om du misslyckas med en.

Bortsett från det är det inget speciellt du behöver göra för att använda eller aktivera Lägg till! Blockmärke. Du behöver inte trycka på några knappar för att få block att dyka upp under spelet. Om du istället går in på en bana utrustad med märket kommer det att läggas till mer! block i förutbestämda områden.

Fördelarna med att lägga till block

Att lyfta fram ! block i Super Mario Bros. Wonder

Du kanske undrar varför du skulle vilja välja Lägg till! Blockerar märke över alla andra. Tja, lägger till! block till en kurs kan erbjuda en rad fördelar, som listas nedan.

Rädda ditt liv

En av de främsta anledningarna till att folk vill använda Add ! Blocks-märket är enbart för att hindra dem från att dö när de korsar knepiga banor. Super Mario Bros. Wonders värld är fylld med fallgropar, taggiga sektioner, dödliga fiender och andra saker som kan få dig att förlora ett liv på nolltid.

Om du använder Add! Blocks-märke, du får ofta extra skydd mot dessa faror. Till exempel, istället för en stor grop att falla i, kan spelet lägga till en massa ! block ovanför den, vilket ger dig något att landa på om du ramlar.

Gör svåra kurser enklare

Ytterligare ett viktigt skäl till att lägga till block till kurser med Add ! Blocks-märket är för att göra hårda banor lättare att ta sig igenom. Speciellt i de senare världarna introducerar Super Mario Bros. Wonder några mycket knepiga nivåer, som kräver exakt tidsinställda hopp och solida plattformsfärdigheter för att klara av.

Naturligtvis, om du är en erfaren Mario Bros.-spelare, kanske du föredrar att testa dina färdigheter mot nivåerna och slå dem alla utan den lilla hjälpen. Men om du är ny på plattformsspel eller tycker att en viss kurs är riktigt svår att ta sig igenom, kan lägga till block vara precis vad du behöver.

Tillhandahåller extra mynt och power-ups

I första hand tenderar människor att lägga till block för att tillhandahålla nya plattformar de kan hoppa på för att ta sig runt och hålla sig vid liv. Det är dock också värt att notera att några av ! block du lägger till kurser kan också innehålla bonusobjekt.

Dessa föremål kan innehålla mynt, som gradvis ökar och hjälper dig att tjäna extra liv och power-ups. Du kanske hittar en power-up som Super Mushroom, Fire Flower eller till och med en Elephant Fruit i dessa bonusblock, som kan vara avgörande för att hjälpa dig slå alla bossar i Super Mario Bros Wonder eller överleva till slutet av en skede.

Ändra utseende och känsla för kurser

Vissa väljer också att utrusta Add ! Blockerar märket för att ändra känslan och flödet i spelet. Att spela en bana utan märket och sedan spela igenom den med märket kan ge dig en helt annan upplevelse, tack vare bonusplattformarna och föremålen.

Detta är särskilt praktiskt för uppspelningssyften. Om du till exempel redan har slutfört spelet men vill fortsätta ha kul i Super Mario Bros. Wonders värld, kan du bestämma dig för att gå igenom tidigare nivåer med Add ! Blockerar märket för att se hur det förändrar saker och ting.

Andra unika fördelar

Med tanke på att lägga till block till kurser kan förändra dem ganska dramatiskt, finns det flera andra fördelar du kan upptäcka när du använder den.

Många spelare tycker att det är lättare att ta sig till toppen av flaggstängerna när de till exempel använder det här märket, tack vare de extra plattformar som det vanligtvis tillhandahåller nära slutet. Det är också praktiskt för att skaffa svåråtkomliga samlarobjekt, som 10-blomstermynt eller Wonder Seeds. Det kan visa sig vara avgörande om du försöker spela till 100 %.

Lägg till block till nästan vilken kurs som helst med Add! Blockmärke

Sammantaget lägger Add! Blocks-märket är ett ganska kraftfullt tillägg till Super Mario Bros. Wonder, vilket gör många banor mycket enklare. Så om du har det tufft eller vill experimentera med ett annat sätt att spela är det verkligen värt att leta efter det här märket.

Vanliga frågor

Har Add! Blockerar du märkesarbete på varje nivå?

Nej. Lägg till! Blocks-märket träder inte i kraft på Special World-banor, till exempel, och det fungerar inte heller i Badge Challenges. Det påverkar inte heller de flesta bossbråk, men det kan fortfarande vara till hjälp i de områden som leder till chefen.

Vilka är de bästa kurserna att använda Add ! Blockmärke?

Allt beror på din egen kompetensnivå. I allmänhet är det bäst att använda Add ! Blockmärke på banor som du känner är särskilt utmanande, till exempel de med knepiga hoppsektioner eller försvinnande plattformar. Vanligtvis tillägg av någon bonus! block kan göra även de svåraste plattformszonerna lättare att navigera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here