Hur man lägger till musik till Instagram-inlägg (2 metoder)

0
165

Instagram låter dig nu lägga musik på bilder på ditt flöde!

Hur man lägger till musik till Instagram-inlägg (2 metoder)
Hur man lägger till musik till Instagram-inlägg (2 metoder)

Instagram introduceras som en fotodelningsplattform och rustar nu upp för videorna. Instagram anses inte längre vara en fotodelningsapp eftersom den låter dig dela kortare former av videor också.

Instagram har också en funktion av typen TikTok som kallas Reels. Du kan titta på oändliga timmar av korta videor på Instagram-rullar. Vi pratar om Instagram eftersom företaget nu testar möjligheten att lägga till musik i flödesinläggen.

Ja, du läste rätt! Du kan nu lägga till musik till Instagram-inlägg på ditt konto. Så om du är intresserad av att lägga till musik till ditt Instagram-flödesinlägg måste du följa den enkla guiden som delas nedan.

Observera att Instagram testar den nya funktionen i Indien, Brasilien och Turkiet. Funktionen rullas dock långsamt ut till endast utvalda användare. Det betyder att även om du befinner dig i en av de nämnda regionerna kanske du inte hittar funktionen omedelbart.

2 metoder för att lägga till musik till Instagram-inlägg

Om du inte kan hitta den nya funktionen på din Instagram kan du använda en tredjepartsapp som vi har nämnt i den här artikeln. Så, låt oss kolla.

1) Lägg till musik direkt på Instagram

1. Först och främst, öppna Instagram på din Android/iOS-enhet. Tryck nu på (+)-ikonen för att skapa ett nytt Instagram-inlägg.

tryck på ikonen (+).

2. Välj bilden som du vill dela. När du har valt filter och redigerat bilden kommer du att se ett nytt alternativ för Lägg till musik.

Lägg till musik

3. Klicka på alternativet Lägg till musik för att hitta alla populära låtar. Välj bara en låt och välj den del av en låt du vill inkludera.

välj en låt och välj delen av en låt

4. Om du inte är intresserad av de kurerade låtarna kan du välja fliken Bläddra för att upptäcka ny musik att använda i ditt Instagram-inlägg.

välj fliken Bläddra

5. Dela slutligen bilden till ditt Instagramflöde. Inlägget kommer att visas på din följares flöde med musiken. Ja, de kan stänga av musiken genom att trycka på högtalarikonen längst ned på skärmen.

Bild med musik

Det är allt! Du är färdig. Så här kan du lägga till musik i ditt Instagram-inlägg.

2) Använda VN Editor

Tja, VN Editor är en gratis HD-videoredigerare och videotillverkare med alla proffsfunktioner. Du kan använda den här applikationen för att skapa videor med musik. Så här använder du appen.

Ladda ner VN Editor för Android & iOS

Obs: Vi har använt en Android-enhet för att demonstrera processen. Du måste implementera samma steg på din iOS-enhet också.

1. Först av allt, ladda ner och installera VN Editor-appen på din Android-smarttelefon. När den har laddats ned öppnar du appen på din enhet.

installera VN Editor-appen

2. Klicka sedan på ikonen (+) på den nedre fliken. Klicka sedan på alternativet “Nytt projekt” som visas nedan.

tryck på alternativet

3. I nästa fönster väljer du bilden som du vill lägga upp på Instagram.

välj fotot

4. Tryck nu på bildruteförhållandet på den övre raden och ställ in det som 1:1 eller 4:5.

ramförhållande

5. Klicka sedan på avsnittet Musik på tidslinjen. Välj sedan Musik från Infoga-menyn.

välj Musik från Infoga-menyn

6. Nu måste du välja ljudet du vill lägga till i ditt Instagram-inlägg.

välj ljudet

7. I slutet av videons tidslinje tar du bort segmentet “Directed by Input Title” i slutet. När du är klar trycker du på knappen “Exportera” i det övre högra hörnet av skärmen.

tryck på knappen

8. Ställ in upplösningen, FPS, BitRate, och tryck på bockknappen i det sista steget. Till sist, ge den nya videon ett namn och tryck på knappen “Spara till album”.

tryck på

Det är allt! Du är färdig. Videon kommer att sparas i ditt album. Öppna nu Instagram och lägg upp projektet som du har skapat.

Det här är funktionen som alla Instagram-influenser har önskat sig. Nu när det hade rullats ut till de utvalda användarna återstår det att se om det blir en succé eller inte. Så, vad är dina åsikter om den här nya Instagram-funktionen? Diskutera med oss ​​i kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta om du har några tvivel relaterade till metoderna vi har delat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here