Hur man nedgraderar Android-appen om du inte gillar uppdateringen

0
138
Nedgradera Android-appen om du inte gillar uppdateringen
Hur man nedgraderar Android-appen om du inte gillar uppdateringen

Alla Android-appar får sina uppdateringar, vissa kan få uppdateringar mycket snart och vissa kan få mycket sällsynta uppdateringar. Dessa uppdateringar kan utgöra de nya unika ändringarna eller bara finjustera den befintliga appen som du tidigare har installerat på din enhet. Ta en titt på metoden för att nedgradera valfri app på din Android.

Ibland kan det finnas ett problem för användarna där de upptäckte att apparna inte fungerar korrekt eller hittar några fel efter uppgraderingen och detta är inte omöjligt medan utvecklarna inte är säkra på att appen fungerar på samma sätt på alla enheter. Nu, tänk om du har uppgraderat dina appar och sedan efter att ha använt dem igen hittar du att det inte fungerar korrekt och får upp några fel inom, allt negativt du får i din app kanske du vill antingen ta bort den appen eller bara använda den lika. Men det finns något som ni kanske inte tänker på, dvs att nedgradera appen eftersom det inte finns något direkt alternativ för samma åtgärd i Android. Men förutom det kan du faktiskt göra det med någon metod, och här i den här artikeln är metoden väl beskriven. Som en tid händer det också för mig att jag inte gillar det nya användargränssnittet eller ibland ytterligare funktionalitet som apputvecklarna lagt till så jag går för att nedgradera dessa appar. Och det var också den enda anledningen till att jag undersökte det och hittade sättet nedan på vilket jag kan göra det. Läs bara upp artikeln för mer information om den metoden.

Hur man nedgraderar Android-appen om du inte gillar uppdateringen

För systemappar kan det finnas det enda alternativet att nedgradera versionen av appen som uppdateras genom att avinstallera appuppdateringar från appinställningarna. För appar från tredje part kan du gå igenom processen nedan.

Steg för att nedgradera Android-appen om du inte gillar uppdateringen:

1. Först och främst, öppna inställningarna för Android-enheten och sedan från alternativen stäng bara av funktionen för automatisk uppdatering för de installerade apparna. Efter det bör du också kontrollera att alternativet för att installera appar från okända källor också är aktiverat eftersom du kommer att behöva den funktionen efteråt.

Nedgradera Android-appen om du inte gillar uppdateringen
Nedgradera Android-appen om du inte gillar uppdateringen

2. Sök nu efter den lägre versionen av appen som du vill nedgradera på din Android och ladda sedan ner den från webben. Du kan enkelt hitta den utsedda versionen av appen som du faktiskt vill köra på din enhet. Efter det avinstallera den installerade appen på din enhet.

3. Navigera nu till mappen i din filhanterare där du har laddat ner den nödvändiga versionen av samma app som du ville ha (nedgraderad version). Klicka nu på den apk-filen för den appen och den bör börja installeras på din enhet.

Nedgradera Android-appen om du inte gillar uppdateringen
Nedgradera Android-appen om du inte gillar uppdateringen

4. Efter att appen har installerats med alla behörigheter accepterade kan du nu öppna samma app från ikonen som du kan se i dockan på din Android. Det är för enkelt eftersom du är bekant med det!

5. Appen som du kommer att starta kommer inte att vara den uppdaterade versionen utan den nödvändiga nedgraderade versionen av appen. Tänk bara på att du inte ska aktivera funktionerna för automatisk uppdatering av appar på din enhet eftersom detta kommer att uppdatera den app igen som du inte vill ska göras.

Och det här var den enkla metoden med vilken du enkelt kan nedgradera någon av de uppdaterade apparna på din Android-enhet, även om den här metoden inte är direkt tillämpbar genom alternativen eller inställningarna för Android är det ändå inte mycket svårt än så. Få bara upp hela idén om metoden och prova den sedan på din enhet, du kan enkelt bli av med problemen som uppgraderingen av apparna möter eftersom du kommer att avinstallera som uppdaterar och nedgradera apparna till deras tidigare versioner. Hoppas du gillar guiden, dela den med andra också. Och lämna även en kommentar nedan om du har några relaterade frågor med detta eftersom det tekniska teamet alltid finns där för att hjälpa dig med dina problem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here