Hur man skickar anonyma meddelanden på WhatsApp (3 metoder)

0
67

Aktiva WhatsApp-användare kanske vet att appen kräver ett telefonnummer för att skapa konto. Utan ett giltigt telefonnummer kan man inte skapa ett WhatsApp-konto eller använda dess tjänster.

Efter att ha angett ett giltigt telefonnummer skickas en autentiseringskod via SMS, som användare måste ange på WhatsApp för att slutföra kontoskapandet. Med det här systemet frågar användarna ofta “Är det möjligt att skicka anonyma meddelanden på WhatsApp?”.

Det är möjligt att skicka anonyma meddelanden på WhatsApp, men det är inte hur du tänker. Det finns inget alternativ i appen att dölja ditt nummer när du skickar ett meddelande, men några lösningar låter dig dölja ditt riktiga telefonnummer.

Kan du skicka anonyma meddelanden på WhatsApp?

Tekniskt sett är det möjligt att skicka anonyma meddelanden på WhatsApp, men du måste lita på sätt att skapa ett WhatsApp-konto som inte länkar tillbaka till dig.

Du kan till exempel använda virtuella telefonnummerappar för att generera ett telefonnummer. När det har skapats kan du använda det numret för att skapa ett konto på WhatsApp.

När du har skapat ett konto kan du skicka ett meddelande. Avsändaren kommer inte att känna till din identitet eftersom du registrerade dig med ett virtuellt telefonnummer.

Du kan dölja din profilbild, avsnittet om mig, läskvitton, etc., för att få ditt WhatsApp-konto att se mer anonymt ut.

Bästa sätten att skicka anonyma meddelanden på WhatsApp

Eftersom det inte finns något officiellt sätt att dölja telefonnumret eller skicka anonyma meddelanden, måste du lita på tredjepartsappar till tjänster för att skicka anonyma meddelanden. Nedan finns några enkla metoder för att skicka anonyma meddelanden på WhatsApp.

1. Använd ett virtuellt telefonnummer

Om du vill skicka anonyma meddelanden på WhatsApp är det näst bästa alternativet att registrera dig med ett virtuellt telefonnummer. Idag finns hundratals virtuella telefonnummerappar tillgängliga för Android och iOS.

Du kan använda vilken som helst av dem för att generera virtuellt telefonnummer för WhatsApp-kontot. När du har skapat det måste du använda det virtuella telefonnumret för att skapa ett WhatsApp-konto. Här är vad du behöver göra.

1. Ladda först ner och installera Dingtone-appen på din Android-smarttelefon.

Dingtone Android app

2. När du har laddat ner, öppna appen och använd din e-postadress för att registrera dig.

ge tillstånden

3. Klicka sedan på alternativet Skaffa ett riktigt telefonnummer.

Skaffa ett riktigt telefonnummer

4. Välj nu ett valfritt telefonnummer.

välj numret

5. När du är klar anger du riktnumret för att generera ett nummer.

generera ett nummer

6. När du har genererat öppnar du WhatsApp, väljer riktnummer och anger numret du har genererat.

WhatsApp

Det är allt! WhatsApp skickar SMS-verifieringskoden till din Dingtone-app. Öppna appen, notera koden och ange den på WhatsApp.

Precis som apparna för virtuella telefonnummer kan du också använda tjänster för virtuella telefonnummer. Virtuella telefonnummertjänster fungerar på liknande sätt; de ger dig ett WhatsApp-nummer för verifiering. Du kan ta en och använda den för att skapa ett konto.

2. Använd ditt sekundära nummer

Använd ditt sekundära nummer

Tja, om du inte vill gå igenom all röran med att generera ett virtuellt telefonnummer, rekommenderas det att använda ett nytt.

Om du kan köpa ett annat SIM-kort kan saker och ting fungera för dig. Du måste köpa ett nytt telefonnummer och använda det för att registrera dig för WhatsApp. Efter registrering kan du skicka dina anonyma meddelanden utan att avslöja din identitet.

Däremot kan appar för omvänd nummersökning som TrueCaller enkelt berätta för andra din identitet. Du kan dock undvika det genom att förhindra användningen av ditt nya nummer på sociala nätverkssajter.

Efter att ha fått ett nytt SIM-kort måste du sätta in det i din smartphone och avinstallera WhatsApp-appen. När du har avinstallerat den installerar du den och använder ditt nya nummer för att registrera dig med appen.

3. Använd en fast telefon

Använd en fast telefon

När SMS-verifieringen misslyckas på WhatsApp får du ett alternativ för samtalsverifiering. Samtalsverifiering upprepar verifieringskoden, som du måste ange i appen manuellt.

Så om du har ett fast telefonnummer kan du använda det numret för att skapa ditt WhatsApp-konto. För det, följ dessa enkla steg.

  • Ladda ner den senaste versionen av WhatsApp på din Android/iPhone.
  • Öppna den sedan och ange ditt fasta nummer på nummerverifieringsskärmen.
  • Vänta sedan tills SMS-verifieringsprocessen misslyckas. När du är klar får du ett alternativ att verifiera via samtal.
  • Välj samtalsverifieringsmetoden och vänta på att telefonsamtalet kommer till ditt fasta nummer.
  • Lyssna sedan på verifieringskoden och skriv in den på din WhatsApp.

Det är allt! Så enkelt är det att använda ett befintligt fast telefonnummer för att verifiera WhatsApp-kontot. När du har verifierat det kan du skicka ett meddelande utan att avslöja ditt faktiska telefonnummer.

Så det här är några av de bästa och enklaste sätten att skicka anonyma meddelanden på WhatsApp. Om du behöver lite mer hjälp med att skicka anonyma meddelanden på WhatsApp-appen, låt oss veta i kommentarerna. Om artikeln hjälpte dig, se till att dela den med dina vänner.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here