Hur man snoozar någon i 30 dagar på Facebook

0
144
Snooze någon i 30 dagar på Facebook
Snooze någon i 30 dagar på Facebook

Låt oss ta en titt på guiden till Snooze Someone for 30 Days på Facebook som kan implementeras med de inbyggda inställningarna i ditt Facebook-konto. Så låt oss ta en titt på den kompletta guiden som diskuteras nedan för att fortsätta.

Facebook har ett fantastiskt nyhetsflöde där de senaste inläggen från vännerna eller användarna tenderar att dyka upp. Det här är platsen där du ibland skulle vilja ta bort någons inlägg från att visas. Ett sätt är att blockera användaren men det andra sättet är att sluta följa den person som du vill blockera inläggen på ditt nyhetsflöde för. Genom att göra den här metoden tar du bort användaren permanent från nyhetsflödet medan du återigen måste bli vänner för att börja se annonserna från folket. Detta är lite svårt att utföra eftersom du inte kan behålla
på att hantera dessa uppgifter. För bättre bekvämlighet med att hantera de olika inläggen på det nya flödet och vilket av inläggen från de utvalda användarna som ska visas, gör bara detta automatiserat. Du kanske har blivit förvirrad över hur hela processen som anges ovan skulle kunna automatiseras, oroa dig inte eftersom detta är väldigt lätt att förstå. Här i den här artikeln kommer vi att förklara hela metoden genom vilken nyhetsflödet för facebook kan ställas in och hanteras på ett sådant sätt att några av dina utvalda vänner kommer att förhindras från att visas i nyhetsflödet. Om du fortfarande är intresserad av att veta om metoden, vänligen fortsätt att läsa det här inlägget till slutet. Vi försäkrar att när du läser detta inlägg kommer du att få riktigt användbar information. Så låt oss börja!

Läs också: 50+ bästa Facebook-tricks och Facebook-hack 2019

Hur man snoozar någon i 30 dagar på Facebook

Metoden är ganska enkel och enkel och du behöver bara följa den enkla steg-för-steg-guiden som diskuteras nedan för att fortsätta.

Läs också: Hur man döljer mitt senast sett från Facebook-chatt

Steg för att snooze någon i 30 dagar på Facebook:

#1 Det första vi skulle säga här innan vi börjar med metoden är att allt du behöver göra är att utföra ett enda steg. För det ändamålet vänligen logga in på facebook genom att använda dina referenser. Antingen kan du använda Facebook-appen för detta ändamål eller skrivbordet för just det. Detta ger dig bara alternativet på skärmen för att göra inlägg för någon snooze i 30 dagar på nyhetsflödet.

#2 När du väl är inloggad på Facebook behöver du bara scrolla ner i nyhetsflödet och leta efter inlägget av någon föredragen användare som du vill snooza inläggen för. Stanna där och på inlägget av den specifika användaren klickar du bara på menyn med tre punkter. Det kommer att finnas en lista med alternativ som visas på skärmen. Välj alternativet som heter Snooze i 30 minuter genom alternativen i listan.

Snooze någon i 30 dagar på Facebook
Snooze någon i 30 dagar på Facebook

#3 Nu betyder det här att om du har fått någon att snooze över Facebook i 30 minuter så kan du vid något ögonblick också behöva göra inlägg levande. Genom stegen ovan fick du facebook-personen att snooze, nu kommer vi att berätta för dig metoden för att ta bort snoozefiltreringen. Gå till profilen för den person som du har snoozat, där inne väljer du alternativet Snooze och trycker sedan därifrån på alternativet Avsluta snooze.

Snooze någon i 30 dagar på Facebook
Snooze någon i 30 dagar på Facebook

#4 Strax efter att du har gjort ändringarna kommer du att se att inläggen från personen kommer att börja dyka upp på nyhetsflödet. Det handlar om metoden och vi har förklarat båda sätten att stoppa och starta snoozefunktionen på facebook. Kom ihåg att snoozetjänsten kommer att köras i endast 330 dagar och efter 30 dagar kommer du att börja få inläggen från personen på ditt nyhetsflöde på Facebook.

Läs också: 25 bästa tips och tricks för rotade Android-enheter

Slutligen, efter att ha läst det här inlägget hoppas vi att du skulle ha fått hela informationen om metoden genom vilken någon kunde snoozas i 30 dagar på Facebook. Om du har gillat denna information, vänligen dela den med andra. Vi skulle till och med uppskatta din överseende med vårt inlägg genom kommentarsektionen där du är fri att ge oss dina värdefulla förslag och åsikter. Äntligen tack ändå för att du läser detta inlägg!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here