iPhone 15: Möjligt releasedatum är nu känt

0
223
NextPit Apple iPhone 14 Pro
© NextPit

iPhone 14 är redan ett kvarts år gammal sedan Apple lanserade dem i september förra året. Och när det nya året slutar, börjar fler rapporter om dess efterträdare, iPhone 15, att materialiseras. Det senaste är kanske det mest intressanta eftersom det handlar om releasedatum och specifikationer för iPhone 15 (Plus).

Samma analytiker som hävdar att det finns billiga AirPods SE-hörlurar rapporterar nu om utvecklingen av iPhone 15. Enligt Jeff Pu kommer Apple att ge den icke-proffsiga iPhone 15-duon med en 48 MP huvudkamera samma sak som sensor som finns på iPhone 14 Pro. Han tillade att LiDAR och telekamera fortfarande kommer att sakna de vanliga iPhones och förbli exklusiva för proffsen.

  • Missa inte: Hur du aktiverar äkta Always-On Display på iPhones

iPhone 15 (Pro) processor och kameror

Dessutom tror läckaren att iPhone 15 (Plus) drar nytta av Apples A16 Bionic-chipset. Samtidigt är A17 Bionic föga överraskande reserverad för iPhone 15 Pro och iPhone 15 Ultra. Den senare ryktas ersätta Pro Max-modellen och sägs ståta med en 12 MP periskopsensor som kan 6x förlustfri zoom.

Apple iPhone 14 Pro

Den nya iPhone 14 Pro och dess Dynamic Island. / © NextPit

Det nämndes inget om Dynamic Island, men det antogs att Apple är redo att utrusta årets standard iPhones med en uppdaterad design. I det här fallet kommer alla modeller att vara lite differentierade framtill medan baksidan kan förbli särskiljande mellan två uppställningar. Ännu viktigare är att Apple förväntas använda ett titanchassi och solid-state-knappar på premium iPhone 15 Pro (Max).

iPhone 15 (Pro) releasedatum

En annan anmärkningsvärd information som avslöjas är det påstådda releasedatumet. Analytikern förutspår att hela iPhone 15-serien kommer ut på marknaden den 23 september, vilket innebär att lanseringsdatumet kan ske en vecka eller två tidigare än det givna tillgänglighetsdatumet. Det har också tidigare spekulerats i att Apple sänker ingångspriset för iPhone 15 (Plus).

Tror du att Apples plan att lägga till en Dynamic Island-skärm och uppgraderad kamera till standard iPhones kommer att övertyga dig om att köpa en? Låt oss veta dina svar i kommentarsfältet.

Via: 9to5Mac

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here