iPhone 15 Pros A17 Bionic-processor kan vara extraordinärt snabb

0
109
NextPit Apple iPhone 14 Pro Max recension
© NextPit

Apple förväntas driva 2023 iPhone 15 Pro och iPhone 15 Pro Max med A17 Bionic SoC. Det nya chippet påstås nu hittas i ett benchmark-förråd, vilket möjligen avslöjar hur snabbt det kommer att vara över den nuvarande iPhone-processorn.

Apple A17 Bionic ser ut att erbjuda en större uppgradering till förra årets A16 Bionic-chipset som driver iPhone 14 Pro (recension). Ett påstått Geekbench 6-resultat som delas i ett sydkoreanskt forum indikerade att det oanmälda kislet kommer att ha en betydande förbättring när det gäller CPU-prestanda.

  • Missa inte detta: Hur du ökar din iPhone-säkerhet med denna enkla justering.

Baserat på noteringen får A17 Bionic en enkärnig poäng på 3 019 medan multicore-enheten fick hela 7 860. Som referens är A16 Bionic i genomsnitt 2 502 i enkelkärniga och 6 291 i flerkärniga tester. De resulterande värdena för det nyare chippet är cirka 17 procent och 20 procent högre i motsvarande en- och flerkärnig syntetisk poängsättning. Det är dock för tidigt att säga hur dessa siffror översätts till verklig användning.

Apple iPhone 14 Pro

Den nya iPhone 14 Pro och dess Dynamic Island. / © NextPit

Längre batteritid på Apple iPhone 15 Pro

Apples A17 Bionic-kretsuppsättning har tidigare bekräftats av VD:n för TSMC att vara 35 procent effektivare än A16 Bionic. Chipet är planerat att tillverkas av det taiwanesiska tillverkningsföretaget med en 3nm-process. Alla dessa förändringar verkar tyda på längre batteritid på iPhone 15 Pro-serien.

iPhone 15 Pro (Max) rapporteras också ha en USB-C-port, även om det är oklart om det finns laddningsuppgraderingar med det nya gränssnittet. Under tiden kan duon komma med en omdesignad glaspanel tillsammans med nya kapacitiva touchknappar. Tillsammans med standard iPhone 15 (Plus) kommer nästa generations iPhone med största sannolikhet att presenteras i september.

Vad är dina tankar om dessa generationsöverskridande förbättringar av Apple A17 Bionic-kretsuppsättningen? Kommer du att överväga att köpa nästa iPhone 15? Berätta för oss i kommentarerna.

Via: NotebookCheck
Källa:
DCInsidan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here