iPhone SE 4 maj Klona iPhone 16-designen

0
14
Apple iPhone SE 4 designbild baserad på rykten
© nextpit

Förutom iPhone 16 som är planerad att komma i höst, kan Apple också arbeta på sin nästa generations iPhone SE som kan debutera någon gång 2025. Även om det fanns några olika spekulationer om hur den budgetorienterade iPhone kan se ut, ett nytt rykte tyder på att Apple kommer att avskaffa hacket helt till förmån för Dynamic Island.

Uppdaterad Apple iPhone SE 4 design

Bara förra året ryktades det om att iPhone SE 4 eller fjärde generationens modell kunde ha det gamla snittet och dela det mesta av designspråket för iPhone 14. Saker och ting är annorlunda nu med ett nytt rykte som ombildar iPhone SE 4 till att presenteras. en dynamisk ö (hur generöst av Apple).

Enligt frekventa tipsare MajinBuOfficial kommer 2025 iPhone SE troligen att ha en exteriör som liknar den kommande iPhone 16 om än med dimensioner jämförbara med iPhone XR. Detta ger en motsatt syn på tidigare rapporter som indikerar att iPhone SE 4 kommer att ärva mycket av iPhone 14-designen. Baserat på detta kommer Apple att införliva Dynamic Island på skärmen som kommer att inrymma Face ID och selfie-kamera.

Apple iPhone SE 4 påstådd design

En påstådd modell av Apple iPhone SE 4-designen baserad på ryktet. / © X/u/UpintheZone redigera av nextpit

När det gäller baksidan beskriver kontot iPhone SE 4:s bakpanel för att spegla iPhone 15:s (recension) och iPhone 16:s med en ny kameraö. Men istället för att placera den med en dubbel kamerakonfiguration kommer iPhone SE-modellen att använda en enda lins tillsammans med LED-blixten och mikrofonen på en vertikal elliptisk ö.

Redan då delade läckaren en ansvarsfriskrivning och hävdade att detta fortfarande är rykten. Med Apple som förväntas presentera iPhone SE 4 2025, finns det fortfarande många möjligheter till viktiga designförändringar av telefonen längs vägen.

Andra Apple iPhone SE 4 specifikationer

Bortsett från det mer moderna utseendet på iPhone SE 4, spekuleras det i att enheten kommer att avstå från den kompakta formfaktorn för den nuvarande iPhone SE (recension) genom att ha en 6,1-tums skärm. Den bredare visningen fastigheter kan också se batterikapaciteten för handenheten öka. Baserat på den kända tidtabellen är det mer uppenbart att iPhone SE 4 kommer att drivas av Apples A17 eller den oanmälda A18-chipset.

Det skulle vara intressant att se vad som är orsaken bakom Apples planer på att ta tillbaka SE-märkta iPhone trots att enhetens kompakta formfaktor tappades, som var känd som det primära försäljningsargumentet för den nuvarande iPhone SE-linjen. Kanske kommer vi att se Apple positionera iPhone SE 4 som en mycket billigare ingångspunkt för iPhone.

Tror du att en uppdaterad design skulle göra iPhone SE 4 till ett värdigt köp? Dela din åsikt med oss ​​i kommentarerna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here