PlayStation släpper lojalitetsprogram för amerikanska användare nästa vecka

0
119
PlayStation släpper lojalitetsprogram för amerikanska användare nästa vecka

Sonys PlayStation tillkännages att få ett nytt lojalitetsprogram för sina användare, och det kommer till alla större regioner. Samtidigt har den debuterat i vissa regioner och ändå för vissa regioner, vars öden redan är här.

Med den kommer spelarna att kunna tjäna lojalitetspoäng och digitala samlarobjekt (inte NFT). Dessutom kan PlayStation Plus-medlemmar få fler fördelar av det. Ta en titt på för att komplettera detaljerna nedan.

PlayStations lojalitetsprogram kommer den 5 oktober för amerikanska användare

PlayStations lojalitetsprogram kommer den 5 oktober för amerikanska användare

Idag har detta program redan släppts i sin första region, Asien, inklusive Japan, och företaget har planerat att lansera det i olika regioner vecka efter vecka.

Detta lojalitetsprogram kommer till Nord- och Sydamerika den 5 oktober, medan det i Europa, Australien och Nya Zeeland kommer att debutera den 13 oktober.

Att gå med i PlayStation Star-programmet kräver ingen kostnad. Vem som helst kan gå med gratis, vilket betyder att om du har PlayStations Plus eller inte räknas inte, men ändå kommer Plus-prenumerationsinnehavaren att få specifika fördelar.

Användare kan komma åt eller registrera sig för detta PlayStation-program via PlayStation-appen, som är tillgänglig på både Android och iOS. Du kan se i skärmdumpen ovan hur det kommer att se ut.

För närvarande kan du inte komma åt det från konsolenheter, men företaget har framtidsplaner för det, och du kan även registrera dig för det direkt från PlayStations hemsida.

Hur du kan få poäng och vad är belöningar

Som jag redan berättat ovan kan användare tjäna lojalitetspoäng och digitala samlarobjekt genom att genomföra vissa aktiviteter och kampanjer. Den har redan släppt sin första kampanj som heter “Hit Play/1994.”

Och nu betyder aktiviteter att spela vilket spel som helst en gång i månaden eller slutföra det, och du kan få fler poäng genom att vara den första spelaren i din region som får ett spels platinatrofé eller gör högre poäng.

Äntligen kan du lösa in dessa lojalitetspoäng och få saker som PSN-medel och utvalda föremål från PlayStation Store.

Digitala samlarobjekt hänvisar till virtuella versioner av karaktärer och alla sällsynta föremål, som du kan visa i fallet med PlayStation-appen och visa för dina vänner och community.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here