Samsung Galaxy S23 Ultras 200MP-kameras prov läckte

0
97

Nu är det officiellt att Samsung kommer att lansera sin Galaxy S23-serie den 1:a februari, och det är bara två veckor kvar av den, men inför lanseringen kom en del viktig information angående Galaxy S23 Ultras kamera.

Medan företaget officiellt marknadsför sin smartphone i Galaxy S23-serien för att ha högmegapixel och kamerafunktioner i svagt ljus, och denna senaste läcka visar att Samsung faktiskt markerar uppslukande uppgraderingar i kamerasystemet.

Samsung Galaxy S23 Ultra Camera Sample: Alla detaljer

Samsung Galaxy S23 Ultra Camera Sample Alla detaljer
Källa: Twitter (Ice Universe)

Varje smartphoneföretag vill att deras köpare ska tro att att ha fler megapixlar i en smartphones kamerasensor förbättrar kvaliteten på tagna bilder, och i vissa termer är det faktiskt sant.

Eftersom Samsung var först med att avslöja en 200MP-sensor för smartphones, och det har officiellt avslöjat att den dyraste modellen från Galaxy S23-serien, Galaxy S23 Ultra, kommer att ha en 200MP HP2-sensor.

Och en välkänd läckare, Isuniversum, delade ett kameraprov på Twitter, som fångades av denna 200 MP-sensor, och vi fick också en detalj till, S23 Ultra stöder 12x zoomning.

Som han frågade i tweeten så är den här tagna bilden zoomad till 5x eller 10x, men han avslöjade att denna exempelbild är zoomad till 12x zoom eftersom 200MP-sensorn tillåter det.

Men det som väcker uppmärksamhet här är att den här bilden är väldetaljerad och inte verkar vara 12x zoomad på grund av dess klarhet, skärpa och detaljer. Och han noterade också att bilden är naturlig.

Du kan också se den här bilden ovan om den ser så tydlig ut i 12x zoom, så hur den skulle se ut i normal zoom. Med det här exemplet kan du förvänta dig att Samsung verkligen kommer med enorma uppgraderingar i kamerasystemet i denna Galaxy S23-serie.

Dessutom kan du också kolla in alla detaljer om lanseringen av Samsung Galaxy S23-serien.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here