Se hur nästa trådlösa Bose-hörlurar ser ut

0
156
bose quietcomfort öronsnäckor öronsnäckor
© Bose

QuietComfort Earbuds II, Boses kommande avancerade äkta trådlösa hörlurar, avslöjas i nyligen läckta officiella renderingar.


TL;DR

  • Roland Quandt läckte de officiella renderingarna via WinFuture.
  • Den här nya modellen ska vara mer kompakt och erbjuda en längre autonomi på sex timmar.
  • QuietComfort Earbuds II har ännu inte tillkännages officiellt av Bose.

Den berömda läckaren Roland Quandt har publicerat en serie officiella renderingar via WinFuture som ger oss en första titt på Bose QuietComfort Earbuds II. Dessa äkta trådlösa in-ear-hörlurar har ännu inte officiellt tillkännagivits av Bose men vi kan förvänta oss en avancerad produkt som presterar bra när det gäller aktiv brusreducering (ANC), i synnerhet.

  • Läs också: De bästa trådlösa hörlurarna med ANC 2022

Visuellt är det inga stora förändringar att notera när man tittar på de läckta bilderna. WinFuture konstaterar i sin artikel att hörlurarna ska erbjuda en mer kompakt formfaktor än på tidigare generationer. Det ska sägas att Bose hörlurar fortfarande är bland de största i den här prisklassen.

Läckan hävdar också att Bose QuietComfort II ska ha en batteritid på sex timmar på en enda laddning. Men det är utan att specificera om det är batteritid med eller utan ANC aktiverat. Enligt Roland Quandt förväntas Bose QuietComfort Earbuds II kosta 299 $ i USA, vilket är 20 $ dyrare än den tidigare modellen.

Ingen officiell information är tillgänglig för närvarande. Priset och lanseringsdatumet på den europeiska marknaden är ännu inte känt.

Vad tycker du om designen på dessa Bose QuietComfort Earbuds II?

Källa:
WinFuture

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here