Skynda dig! Denna transkriptionsapp för iPhone är gratis under en begränsad tid

0
80
OK foto
© Shutterstock

Är du trött på att skriva om ett helt tal för att texta en video, rädd för att trötta fingrarna genom att skicka ett uppbrottsbrev eller en kärleksförklaring? Text4Me är förmodligen lösningen på dina bekymmer. iOS-appen är gratis under en begränsad tid och låter dig transkribera nästan 50 språk från din iPhone eller iPad.

TL;DR

  • App Store anger inte hur länge denna kampanj är giltig.
  • Appen har 4,6 stjärnor från 59 recensioner.
  • Den innehåller inga annonser eller köp i appar.

Varför är Text4Me värt det?

Text4Me är ett mycket lättanvänt transkriptionsprogram. Det låter dig transkribera ljud till text via applikationer som Telegram, WhatsApp, Signal, YouTube eller Voice Memos. Applikationen har fördelen att snabbt och ganska bra transkribera nästan 50 språk som engelska, franska, arabiska eller tyska. Du behöver bara installera programmet, som bara väger 13,5 MB.

Ladda ner Text4Me-appen från Apple App Store

När Text4Me-applikationen är installerad behöver du bara välja din ljudfil, oavsett om den är på WhatsApp, Signal, Telegram eller Voice Memos, och dela den med Text4Me. Applikationen ger dig möjligheten att transkribera långa texter, på flera språk och mycket snabbt. Det kan vara användbart för dem som behöver översätta muntliga tal, undertextvideor eller för dem som inte gillar att skriva.

Så här fungerar applikationen:

  • Välj ljudfilen som ska transkriberas i programmet du använder.
  • Klicka på “Känn igen text”.
  • Översättningen är klar, och du behöver bara kopiera och klistra in din transkription.
Kommentar fonctionne Text4Me

Text4Me / © Nextpit / Text4Me

Respekterar Text4Me dina personuppgifter?

Goda nyheter! Till skillnad från många transkriptionsappar lagrar den här inte dina data. Den ukrainska utvecklaren Dmytro Hrebeniuk, som skapade appen, samlar inte in någon data med denna app. Appen erbjuder inte heller köp i appen.

Vi gillade verkligen den här appen och vad tycker du om den?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here