Soundcore lanserar VR P10-spelknoppar som är Meta Quest 2-färdiga

0
146
Meta Quest 2 Gaming Buds från Soundcore VR P10
© Soundcore

Ankers ljudvarumärke har lanserat Soundcore VR P10 trådlösa spelhörlurar. Det här är företagets in-ear-hörlurar designade för Meta Quest 2 VR-headsetet. Paret öronsnäckor lovar ultralåg latens genom en USB-dongel. De är prissatta under $100, men saknar särskilt brusreducering eller ANC.

TL;DR

  • Soundcore by Anker lanserar VR P10-spelknoppar designade för Meta Quest 2.
  • Sound VR P10-hörlurarna har en anslutbar USB-dongel för ultralåg latens.
  • De kostar 100 $ men saknar aktiv brusreducering.

Soundcore VR P10 är de första hörlurarna som är certifierade för Meta Quest 2 VR-headset, men knopparna borde fungera med andra konsoler och datorer med USB-C-portar som PlayStation 5 och Steam Deck. De kommer med en pluggbar mottagare som använder 2,4Ghz-frekvens för att uppnå låg latens-anslutning inte högre än 30ms.

  • Missa inte: Bästa Bluetooth over-ear-hörlurar 2022

Andra spelhörlurar med trådlös mottagare

Razers dyrare Hammerhead HyperSpeed-spelhörlurar har samma teknik, dock med en något reducerad latens. På liknande sätt är Logitech G Fits spelhörlurar som är dubbelt så höga som Soundcore VR P10, men dessa stödjer brusreducering ovanpå den ultralåga trådlösa anslutningen via Lightspeed-mottagaren.

Utan dongeln ansluten använder Soundcore VR P10-hörlurarna Bluetooth för att ansluta till smartphones. Paret har också en dubbel trådlös anslutning så att användare kan växla och ta emot samtal även när de spelar. Dessutom finns SBC- och AAC-codecs tillgängliga samtidigt som dongeln blir snabbare LC3. Och enligt Soundcore kan flera donglar stödjas.

Soundcore VR P10 gaming buds från Anker

Soundcore VR P10:s USB-dongel kommer med en passthrough-design / © Soundcore

Soundcore VR P10 batteritid och pris

De stänksäkra knopparna har en elliptisk skaftbaserad design och stora 11 mm ljuddrivrutiner. Soundcore säger att VR P10 in-ears håller i 6 timmar mellan laddningar eller upp till 24 timmar med fodralet. Ännu viktigare är att dongeln har en passthrough-design så att Meta’s Quest 2 kan laddas utan att den pluggbara enheten tas bort.

Soundcore VR P10 gaming TWS buds är redan tillgängliga för $100, vilket är billigare än alternativen. Men återigen, du saknar ANC och transparensfunktioner som det som finns på Soundcore Liberty 4 TWS. Endast en vit/silver färgsättning är tillgänglig.

Källa:
Soundcore

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here