Spara $100: Bästa smartklockan från Samsung är till sitt bästa pris idag!

0
106
NextPit samsung Galaxy Watch 5 Pro Test
© NextPit

Samsungs Galaxy Watch 5 (Pro) är onekligen den bästa Android-smartklockan du kan köpa just nu. På den här nyårsdagen ger företaget vansinnigt bort upp till 20 procent rabatt för de flesta varianter av smartklockan hos Amazon.

Erbjudandena på Amazon sänker priset på både 40 mm och 44 mm standardklocka med Wi-Fi-anslutning med 50 USD av det vanliga priset. Detta översätts till nya detaljhandelspriser på $229 respektive $259. Samtidigt får den kraftfullare Galaxy Watch 5 Pro i Golf-utgåvan en större besparing på $100, vilket sänker den till $399.

Om du funderar på att inte ta med din smartphone under utomhusträning, börjar de 4G-mobilförberedda modellerna av Galaxy Watch 5 på $245 för 40 mm och $299 för den större versionen. På samma sätt kommer du att få något större rabatter för dessa alternativ jämfört med Wi-Fi-modeller.

Varför är Galaxy Watch 5 den bästa smartklockan för Android att äga

Samsung gav Galaxy Watch 5 och Watch 5 Pro en tuffare konstruktion i år. I mitten finns en safirglas som förväntas stöta bort fler repor än tidigare glasskydd. Dessutom är klockorna nu klädda i pansarramar som på liknande sätt finns på premiumtelefonerna Galaxy S22.

En annan viktig uppgradering som vi gillade mycket med Galaxy Watch 5 (Pro) är den förbättrade batteritiden. Samsung slängde in större batterikapacitet på de två Galaxy Watch 5-modellerna. Dessa ändringar tillsammans med optimerat Wear OS 3.5 resulterar i förlängd användning eller batterilivslängd för flera dagar.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro recension

En rutin som inkluderar träning borde inte vara ett problem för Watch 5 Pros batteri. / © NextPit

Mer än ovan, Samsungs Galaxy Watch 5 har en uppsjö av hälso- och fitnessfunktioner, allt från puls till omfattande sömnövervakning. Du kan till och med hitta en blodtrycksfunktion som saknas på Apple Watch.

På grund av den begränsade tillgängligheten är vissa färgställningar redan otillgängliga. Så vi rekommenderar att du agerar snabbt om du tittar på en specifik klockvariant. Oavsett vilket stöder Galaxy Watch 5 utbytbara remmar för att anpassa efter dina önskemål. Köper du en Android-smartklocka i år?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here