Veckans 5 bästa Android- och iOS-appar

0
132
Topp 5 appar COM
© NextPit

Ännu en vecka har runnit förbi precis så. Fans av Dr. Who kommer att bli glada att veta att det finns ett nytt Dr. Who-spel tillgängligt, om du kan leva med annonserna och köpalternativen i appen. Det finns inget som liknar nostalgifaktorn för att ge en ny generation Dr. Who-fans. Det spelar ingen roll vilka planer du har för helgen, vi hoppas att dessa appar kan berika din smartphoneanvändning. Gå med oss ​​när vi utforskar de bästa Android- och iOS-apparna som du kan testa att installera den här veckan!

Tänk på att den här artikeln skiljer sig från vår “Veckans gratis appar”-utgåva som publiceras två gånger varje vecka. Faktum är att vi är mer involverade i den här sammanställningen eftersom vi inte bara läser om dessa appar, utan också noggrant kollar upp dem genom att ladda ner och installera dem individuellt. Varje app undersöks noggrant för att säkerställa att den inte har några onödiga köp i appen eller lömska metoder för datainsamling som riskerar vår integritet.

Den här artikeln publiceras varje vecka, så du kan alltid kolla in våra tidigare “Topp 5 appar”-berättelser för att se om det är något du kan ha missat. Den här veckan har vi inkluderat ett rörande spel som utspelar sig i en ödelagd värld som du inte vill missa. Utan vidare, här är våra toppval för veckan!

Moodistory (Android och iOS)

Vår hälsa består av mycket mer än bara det fysiska, det finns även känslomässiga och mentala aspekter att ta hänsyn till. Humörer spelar en viktig roll i hur vi navigerar genom livet varje dag, och jag tyckte att Moodistory är en lättansträngd humörspårare som har en unik och vacker design som är lätt att använda, samtidigt som vi respekterar vår integritet.

Med Moodistory är det enkelt att skapa journalanteckningar, det tar mindre än fem sekunder! Du behöver inte ens skriva ett enda ord, vilket gör det perfekt för dem som har svårt att uttrycka sig. Den integrerade humörkalendern hjälper dig att enkelt upptäcka humörmönster, så att du kan spåra dina känslomässiga upp- och nedgångar.

Genom att gräva djupare kan du analysera humörsvängningar och avslöja triggers för positivitet samtidigt som du ökar medvetenheten om mental hälsa. Plus, med över 180 evenemang/aktiviteter i 10 kategorier, har du många sätt att beskriva dina känslor!

  • Pris: Gratis / Annonsering: Ingen / In-app-köp: Ja / Konto: Krävs inte
Skärmdumpar från Moodistory UI rekommenderas i veckans topp 5 appar

Den perfekta appen som hjälper dig att hålla reda på ditt humör så att du kan undvika Hulk-out-utlösare i framtiden. / © NextPit

Memix (Android & iOS)

Det är lätt att säga att memes länge har blivit populärkultur bland massorna. Jag är helt säker på att du skulle ha stött på ett videomeme som du vill skicka till dina vänner med en mördande rad, men du skulle också älska att ändra texten på den i en handvändning, eller hur?

Att använda Memix är ett kick. Allt du behöver göra är att skriva in rätt text, så kommer videomemet att innehålla allt du har skrivit ner. Därifrån kan du dela den med resten av din familj och vänner från en rad meddelandeappar. Detta skulle definitivt placera dig i tävlingen om att bli en meme-herre bland dina chattgrupper.

Med massor av mallar att välja mellan är det enkelt att välja rätt meme för en viss situation. Du kan alltid kolla in dem via de olika kategorierna, och användargränssnittet gör det enkelt att navigera. Tänk dock på att det finns en viss fördröjning ibland. Den här appen är åtminstone fri från annonser och är dessutom gratis!

  • Pris: Gratis / Annonsering: Inget / Inköp i appen: Inget / Konto: Krävs inte
Skärmdumpar från Memix UI rekommenderas i veckans topp 5 appar

Gör anspråk på din rättmätiga plats som den bofasta memeherren med Memix. / © NextPit

Momentory (Android)

Medan vissa av oss ägnar oss åt journalföring som en plats bara för att släppa våra tankar, här är en app som gör processen mycket mer cerebral och medveten. Faktum är att Momentory till och med fick mig att må bättre efter att jag var klar med den. När allt kommer omkring är den här appen centrerad kring att uttrycka tacksamhet, släppa oro och göra en tillräcklig mängd självreflektion på en daglig basis.

Den lugnande animerade bakgrunden i den här appen ebbar ut medan du skriver dina tankar, och du kan till och med lägga till emojis för en rolig touch. Försök att skriva ner minst tre saker du är tacksam för dagligen eller varje vecka för att öka positiviteten. Den här strömlinjeformade journalföringsupplevelsen överväldigar dig inte med frågor, vilket gör att du enkelt kan lossa dina bekymmer. Utan molnlagring förblir dina poster privata på din enhet. Vill du släppa stressen? Ställ in en “orostid” för att fördröja bekymmer till en viss tid på dagen!

  • Pris: Gratis / Annonsering: Ingen / In-app-köp: Ja / Konto: Krävs inte
Skärmdumpar från Momentory UI rekommenderas i veckans topp 5 appar

Journal med ett mål i åtanke. / © NextPit

Kiwi – Musik med vänner (Android och iOS)

Du vet att du bland hela din sociala grupp har den bästa musiksmaken, även om det inte finns något enhälligt beslut om den slutsatsen. Varför inte bevisa det för dem med den här appen känd som Kiwi? Det här är en app som låter dig dela vad du än lyssnar på på Spotify eller en kompatibel musikströmningsapp med dina vänner.

Gör dig redo för en rolig överraskning varje dag när ett meddelande dyker upp som uppmanar dig att dela dina senast spelade låtar med dina vänner. Håll dig uppdaterad om varandras aktuella öronmaskar och utbyt tankar om din musiksmak. Betygsätt deras låtar och be dem betygsätta din! Dessutom kommer alla låtar som delas av dina vänner bekvämt att visas på en widget på din enhet.

  • Pris: Gratis / Annonsering: Inget / Inköp i appen: Inget / Konto: Ja
Skärmdumpar från Kiwi UI rekommenderas i veckans topp 5 appar

/Visste du att att lyssna på musik kan vara en social upplevelse? / © NextPit

Dr Who: Lost In Time (Android och iOS)

Fans av den vänliga karaktären Dr Who kommer definitivt att tycka att Dr Who: Lost in Time är värt sin tid. Det här är ett inaktivt spel som visar karaktärer från det populära TV-programmet, som kräver att du samlar resurser så att du kan använda dem för att uppgradera saker på olika ikoniska platser som fansen kommer att känna till.

I grund och botten är tidsresor involverade i det här spelet eftersom du tänker spara tidslinjen för händelser. Vad är nytt? Det verkar vara brödet och smöret för Dr Who i alla fall. Du får gå tillbaka i tiden genom att återuppleva tidigare berättelser, och nostalgin är stark i denna. Förvänta dig inte att se något banbrytande i det här spelet, men det är en trevlig promenad längs memory lane.

Det är alltid trevligt att få Kerblam-lådor skickade till dig när en uppgift är klar, där du sedan kan njuta av dina belöningar. Var också beredd att spänna fast och hoppa in i TARDIS när som helst så att du snabbt kan resa till nästa äventyr!

  • Pris: Gratis / Annonsering: Ja / Inköp i appen: Ja / Konto: Krävs inte

Det var allt för veckans erbjudanden! Förhoppningsvis kommer du att hitta något för dig under helgen när vi avslutar veckans topp 5 appar för veckan. Varsågod, ge dem en chans och dela dina tankar i kommentarerna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here