Windows 11 kunde få meddelande om aktivitetsfältsanimering och widgets

0
110
Windows 11 kunde få meddelande om aktivitetsfältsanimering och widgets

Microsoft har gjort ytterligare ett experiment på sin widgetsektion i aktivitetsfältet, genom vilket du kommer att få livemeddelanden om vädret med relaterade ikoner, aktievarningar, etc. Även ny aktivitetsfältanimering på gång.

Windows 11 förbereder sig redan för sin nästa version, 22H2, vars detaljer också dök upp, men före lanseringen kan företaget släppa dessa ovanstående funktioner först. Låt oss diskutera detaljerna nedan.

Det ryktas att Microsoft lanserar 22H2 den 20 september

Det ryktas att Microsoft lanserar 22H2 den 20 september

I över ett år har vi fått rapporter om de kommande funktionerna som kommer i Windows 11 med 22H2-versionen. Även om den har många fantastiska funktioner har vi redan täckt, men några nya på listan.

För det första har nya widgetmeddelanden hittats i den senaste uppdateringen av Windows Web Experience Pack. Den här funktionen visar dig aviseringar som liveanimationer i aktivitetsfältets widgets.

Till exempel kommer väderwidgeten att visa livedetaljer med ikoner för varningar för åskväder och för aktier; du kan följa upp och ner med live-animationsaviseringar.

Det kommer att bli bättre än du tror eftersom de flesta inte använder widgets på grund av störande aviseringar eller tror att det inte är baserat på mitt intresse, men företaget har sagt att de gjort det mer optimerat än någonsin.

En annan funktion är aktivitetsfältets animationer, som är en mindre uppgradering som upptäckts av Senaste Windowsoch det visar en liten inzoomningsövergång i öppningen av aktivitetsfältet och mer.

Aktivitetsfältanimationer i Windows 11

Efter den här funktionen kan vi säga att det kommer att finnas flera nya animationer för aktivitetsfältet, och den här funktionen kommer inte tidigare; det kan ta lite tid att komma fram eller kanske i 22H2-versionen.

Men widgetfunktionen ovan kommer att vara tillgänglig under kommande dagar eller veckor, och höga förväntningar kommer att vara innan versionssläppet. Och nu kommer många rapporter om releasedatumet för 22H2.

Det tyder på att den kan släppas den 20 september, vilket är tidigare än väntat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here