Windows 11 version 22H2 RTM den 24 maj, enligt läckor

0
147
Windows 11 version 22H2 RTM den 24 maj, enligt läckor

Enligt en pålitlig Windows-uppdateringsläckare kan Windows 11 version 22H2 få sin RTM direkt denna månad. Microsofts Windows 11 version 22H2-funktioner har ryktats ett tag, men inget datum har specificerats ännu, men med dess RTM kommer vi åtminstone att få en blick.

Tidigare släpptes Microsofts “Secure Network”-funktion, som fungerar på samma sätt som en inbyggd VPN, till den kanariska kanalen i Microsoft Edge Browser för testning.

Vi kan inte jämföra dess utgåvor med tidigare Windows 10-utgåvor. Enligt tidigare läckor har Microsoft slutfört arbetet med Windows 11 version 22H2, som har kodnamnet “Sun valley 2”.

Windows 11:s Sun Valley 2 RTM skulle starta den 24 maj

Windows 11:s Sun Valley 2 RTM skulle starta den 24 majEn läckare heter Walking Cat, vars tidigare läckagerekord är 80:20, postade en tweet som tydligt angav att Sun Valley 2 RTM-kandidat skulle äga rum den 24 maj. Samma dag som RTM har Microsoft även en utvecklarkonferens som heter Bygg 2022.

Och som tidigare hävdar Zac Bowden föreslår kommer Microsoft att börja logga ut efter en vecka den 20 maj, och Vandrande katter påståenden verkar utan tvekan ha kopplats till RTM-kandidat bara några dagar efter det.

Vad är RTM för Windows 11?

Nu, för de som inte vet vad RTM är? Det står för “Release to Manufacturing”, vilket betyder den version av Windows som först levereras till hårdvarutillverkare via disk när den är klar och kontrolleras för alla buggar, fixar och funktioner.

Du kan också relatera denna term till kandidaterna för uppdateringar, men på en högre nivå, direkt till OEM:er. Så som det har alla Windows-versioner gått igenom denna process och kommer att göra det.

Och denna RTM hänvisar inte till någon lansering. Efter detta kan vi få ett officiellt tillkännagivande efter några dagar, men 2H22-versionen kommer att lanseras under hösten i år.

2H22 (SV2) är den första betydande uppdateringen av Windows 11, inklusive många nya funktioner som flikar i File Explorer, Live Translation, ett nytt gränssnitt för aktivitetsfältet, etc. Du kan kolla in här och mer här.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here