Xiaomi Pad 7 Pro ska lanseras med Xiaomi 14 Ultra

0
19
xiaomi pad 6 nextpit test 18
© nextpit

Det verkar som att den kinesiska tillverkaren Xiaomi förbereder sig för sitt nästa stora lanseringsevenemang, där vi inte bara kommer att få den nya flaggskeppskameran, Xiaomi 14 Ultra utan även premiumsurfplattan som heter Xiaomi Pad 7 Pro. Denna Android-surfplatta har nu beskrivits i detalj av flera tipsare. Låt oss sammanfatta nyheterna.

  • Läs också: De bästa Android-surfplattorna på marknaden idag

Xiaomi Pad 7 Pro blir mer kompakt

Flera källor som den välkända tipsaren Digital Chat Station, mySmartpriceoch GSMChina rapporterar om nästa flaggskepp för Android-surfplattor från Xiaomi-portföljen. Xiaomi Pad 7 Pro med modellnamnet “N81A” har nu upptäckts för första gången i koddatabasen och bekräftar de första tekniska data för Xiaomi-surfplattan med kodnamnet “Sheng”.

Det står att vi kommer att få flaggskeppsprocessorn från 2023, Snapdragon 8 Gen 2, för att driva premiumsurfplattan. Linjerna avslöjar också att det kinesiska företaget förmodligen kommer att göra surfplattan något mer kompakt, eftersom displayens diagonal bara blir 10 tum istället för 11 tum från föregångaren.

  • En snabb titt på föregångaren: Xiaomi Pad 6 i testet

LCD-panelen kommer att ha en upplösning på 2 367 x 1 480 px och kommer återigen att ha en hög uppdateringsfrekvens på 144 Hz. Minst fyra Dolby Atmos-kompatibla högtalare kommer att installeras i aluminiumhöljet för att ge användarna en optimal lyssningsupplevelse. På baksidan kan vi förvänta oss ett dubbelkamerasystem bestående av en vidvinkelkamera och en djupkamera för porträttbilder. Upplösningen på sensorerna är tyvärr fortfarande okänd.

Xiaomi Redmi Pad SE-kamera på nära håll

Xiaomi Pad 6 kom bara till oss med en enda kamera / © nextpit

Xiaomi Pad 7 Pro kommer med HyperOS

Den inbyggda batterikapaciteten borde vara spännande för en typisk soffkompis, som var 8 600 mAh i förra årets modell, Xiaomi Pad 6 Pro, och kan försörjas med ström motsvarande snabbt med 67 W HyperCharge. På tal om “Hyper, Hyper”: Android 14 i form av det helt nya HyperOS kommer givetvis också att vara förinstallerat på den senaste Xiaomi-surfplattan.

Enligt aktuella rykten kommer premium-surfplattan att släppas tillsammans med Xiaomi 14 Ultra i april 2024. Så det finns fortfarande lite tid för grundaren och nuvarande Xiaomi-chefen Lei Jun att fundera på om han vill ta med Pro-surfplattan till den globala marknaden det här året.

Så, är du soffsurfande och stolt ägare av en Android- eller iPadOS-surfplatta? Vilken surfplatta är din favorit? Låt oss veta din åsikt och erfarenhet i kommentarerna nedan.

Via: NotebookCheck
Källa:
GSMChina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here