Hur man provar den kostnadsfria VPN-tjänsten från Microsoft Edge Browser

0
34
Hur man provar den kostnadsfria VPN-tjänsten från Microsoft Edge Browser

Även om Google Chrome just nu är den mest populära webbläsaren, är den inte den bästa. Andra webbläsare som Microsoft Edge, Brave, Firefox, etc., gör det mycket bättre och ger mer värdefulla funktioner till sina användare.

Webbläsaren levereras med operativsystemen Windows 10 och Windows 11 om vi pratar om Microsoft Edge. Edge är standardwebbläsaren för Windows, och försöker hårt konkurrera med Google Chrome när det gäller funktioner och tillförlitlighet.

Vi pratar om Edge-webbläsaren för nu testar Microsoft en ny säkerhetsfunktion känd som Microsoft Edge Secure Network. I den här artikeln kommer vi att prata om Microsoft Edge Secure Network och hur du kan använda det.

Vad är Microsoft Edge Secure Network?

Microsoft Edge Secure Network är en VPN-tjänst som fortfarande är i testfasen. Microsoft har samarbetat med Cloudflare för att tillhandahålla VPN-tjänsten till sina Edge-användare.

Microsoft Edge Secure Network är precis som alla andra VPN-tjänster du använder. Det kan kryptera din trafik och kan dölja din IP-adress. På grund av krypteringen kommer tredjepartsföretag som samlar in din webbläsardata att elimineras.

Microsoft Edge Secure Network tillhandahålls gratis, men det har begränsningar. VPN kommer endast att erbjuda 1 GB bandbredd per månad under testfasen. Användare måste också logga in på ett Microsoft-konto för att använda tjänsten.

Microsoft Edge Secure Network är fortfarande i testfasen och funktionen rullas för närvarande ut till en utvald grupp användare, men den kommer att släppas för allmänt bruk under de kommande månaderna.

Steg för att använda Microsoft Edge Secure Network

Om du vill prova Edge-webbläsarens kostnadsfria VPN-tjänst just nu måste du gå med i Edge Insider Channel och ladda ner webbläsaren Edge Canary. Om du inte hittar funktionen Secure Network på Edge Canary är funktionen inte tillgänglig i din region.

Nedan har vi delat några av de enkla stegen som skulle hjälpa dig att aktivera och använda Microsoft Edge Secure Network på en Windows-enhet. Låt oss kolla in.

1. Öppna först Edge-webbläsaren och klicka på de tre prickarna. Välj Säkert nätverk i rullgardinsmenyn.

Säkert nätverk

2. Nu kommer du att se en uppmaning som ber dig att logga in på ditt Microsoft-konto. Logga in på ditt Microsoft-konto.

3. Du kommer att se en sköldikon bredvid adressfältet när du är klar. Klicka på Microsoft Edge Secure Network-ikonen och aktivera Secure Network Protection.

4. Detta kommer att aktivera Säkert nätverksskydd. Klicka på adressfältsikonen (sköldikonen) för att se din användningsstatistik. Du kommer att se hur mycket bandbredd du har använt.

hur mycket bandbredd du har använt

5. Om du har använt 1 GB gratis data kommer du att se ett meddelande som detta.

Det är allt! Du är färdig. Så här kan du använda Microsoft Edge Secure Network gratis VPN-tjänst på Windows.

Secure Network är en lovande funktion introducerad av Microsoft Edge. Funktionen har gjorts tillgänglig så att användare kan få tidig åtkomst och skicka feedback. Observera dock att detta är en förhandsgranskningsfunktion och har många problem. Om du inte hittar den här funktionen måste du vänta några månader till för att prova gratistjänsten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here