Hur du hittar dina nedladdade filer på Android

0
97
smartphone hjälte jessica
© NextPit

Det här kan tyckas vara en rolig fråga för er som är mer vana vid att använda Android, men många nybörjare kämpar för att hitta sina filer när de väl har laddats ner. Hur många av er undrar samma sak? I den här artikeln kommer vi att förklara för dig hur du enkelt hittar dina nedladdade filer på din Android-enhet.

  • Hur man återställer förlorad data på Android (rotad eller inte)
  • Hur man ökar RAM-minnet på din Android-smarttelefon

Innan vi går in i detaljerna bör vi definiera vad vi menar med “nedladdade filer”. Det här är objekt som du laddar ner från din webbläsare till exempel. De är inte filer som du tar emot via en app (via WhatsApp, till exempel) eftersom de vanligtvis lagras som standard i appens arkiv.

Hitta nedladdade filer på Android

Här är en enkel handledning om hur du hittar nedladdade filer på din Android-enhet. Det krävs bara några få grundläggande åtgärder, inget för skrämmande, även för en nykomling av Android.

För det första behöver du en filhanterare. Du hittar flera av dessa i vår artikel om de bästa filhanterarna som finns om du vill ladda ner en. Påminnelse: på Marshmallow har du tillgång till en filutforskare i inställningarna.

  • Bästa Android-filhanterare: topp 9 för att utforska din telefon
MM File Explorer

Så här kommer du åt Android 6.0 Marshmallows egen filutforskare. / © ANDROIDPIT

Efter det är allt du behöver göra att leta efter “Ladda ner” -arkivet. Detta kommer att finnas på det interna och inte det externa minnet, så gå inte in i arkivet för ditt microSD-kort.

  • Hur man formaterar SD-kort som internminne
androidPIT marshmallow ladda ner fil

De nedladdade filerna finns i “Ladda ner”-arkiven. © NextPit

Och där har du det, nu kommer du att kunna komma åt dina nedladdade filer på Android. Om du stöter på några problem, använd gärna kommentarsektionen nedan för att be om hjälp. Tills vidare hoppas vi att vi har kunnat hjälpa dig lite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here